به گزارش خبرنگار مهر، پرویز رمضانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هزینه درمانی ۹ ماه امسال بیمهشدگان سلامت در این استان ۱۱۴ میلیارد تومان بوده است.
وی تصریح کرد: ۷۰ میلیارد تومان هزینه درمانی بیمهشدگان سلامت بوشهر مربوط به بیماران بستری و ۴۴ میلیارد تومان مربوط به بیماران سرپایی بوده است.
رمضانی از شناسایی ۲۰ پزشک بوشهری که نسخه الکترونیک نمینویسند خبر داد گفت: کمتر از ۲۰ پزشک در استان که نسخه الکترونیک نمینویسند شناسایی و به نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی معرفی شدهاند تا آنها را بر اساس ضوابط قانونی ملزم به نسخه نویسی الکترونیکی کنند.
وی اضافه کرد: این پزشکان شناسایی و بهنظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی معرفی شدهاند تا آنها را بر اساس ضوابط قانونی ملزم به نسخه نویسی الکترونیکی کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با بیان اینکه ۸۶۰ پزشک در استان بوشهر نسخه الکترونیک مینویسند افزود: مهمترین برنامه امسال "نسخه نویسی الکترونیک" بود که از اول دی بر اساس تکلیف قانونی و زیرساختهای موجود ۱۰۰ درصد نسخهها بهصورت الکترونیک صادر شد.
وی افزود: ۸۰ درصد بیمهشدگان بیمه سلامت استان بوشهر با ۳۴۰ هزار نفر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر قرار دارند آنها بیمهشدگان روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر را تشکیل میدهند.
رمضانی با بیان اینکه به دنبال شناسایی جمعیت بیمه نشده در استان بوشهر هستیم تا آنها را بهصورت رایگان بیمه کنیم اضافه کرد: در سه ماه گذشته مؤسسات جدیدی طرف قرارداد بیمه سلامت شدند.
وی با اشاره به تعهدات بیمه سلامت در ارائه خدمات ناباروری گفت: این تعهدات شامل ویزیت، پاراکلینیک، لوازم مصرفی و اقدامات تشخیصی-درمانی برای زوجین نابارور و بستههای خدمتی و انتقال جنین است.
رمضانی هزینههای قطعی کرونا در ۹ ماهه امسال استان بوشهر را ۳۱ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مربوط به خدمات سرپایی، پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مربوط به رمدسیویر بیماران سرپایی و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مربوط به خدمات سرپایی بوده است.