به گزارش خبرنگار مهر، بهرام ستاری امروز چهارشنبه در شورای سیاستگذاری فعالیتهای مهدوی لرستان که در بیت نماینده ولیفقیه در استان لرستان برگزار شد، اظهار داشت: موعود باوری در ادیان و فرهنگهای گوناگون به اشکال مختلف وجود داشته و در مذهب شیعه اعتقاد به ظهور حضرت مهدی (ع) است.
وی با اشاره به اینکه واژه و گفتمان مهدویت به معنای «طریقهالمهدی» در زمان امام صادق (ع) آغاز و نهایتاً در زمان امام حسن عسگری (ع) و امام مهدی (ع) کاربردی شد، ادامه داد: مهدویت اگر چه به صراحت در قرآن نیامده اما در برخی آیات و سورهها از جمله «لکُلِّ قَوْمٍ هادٍ» ضرورت وجود امام در همه زمانها تبیین و تفسیر شده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، باور به مهدویت را نیاز ضروری جامعه و کارکنان دانست و گفت: باور به مهدویت روحیه امیدواری به آیندهای روشن را در انسان زنده میکند.
ستاری، غایتمندی و معنادار شدن زندگی را از دیگر نتایج باور به مهدویت دانست و گفت: بشریت همواره به دنبال الگویی کامل بوده و باور به مهدویت الگوگیری برای پیشرفت جامعه است.
وی بر لزوم توجه دستگاههای اجرایی به نماز و حضور مدیران در نماز جماعت تاکید کرد و با بیان اینکه عملکرد دستگاهها در موضوع نماز بررسی میشود، گفت: مدیران باید به ارتقا جایگاه نماز به عنوان زمینهساز ظهور امام زمان (عج) توجه کنند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، رعایت حجاب و عفاف در دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: حجاب و عفاف تبلور نظام جمهوری اسلامی ایران است.