به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی حل مشکل مدارس تخریبی و غیراستاندارد و کمبود فضای آموزشی در استان هرمزگان افزود: با احداث این ۴۰۰ کلاس درس علاوه بر افزایش سرانه آموزشی استان، مشکل مدارس تخریبی و کلاسهای غیر استاندارد نیز رفع میشود.
وی یادآور شد: تمرکز اصلی ساخت مدارس جدید در چهار شهرستان رودان، میناب، بندرعباس و قشم است و بنا داریم سرانه فضای آموزشی این شهرستانها به متوسط کشوری نزدیک شود.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: تامین زیرساختهای آموزشی و نوسازی و مقاوم سازی فضای موجود یکی از اولویتهای مهم در استان هرمزگان است که تلاش میشود با بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف کمبود این حوزه کاهش یابد.
دوستی ادامه داد: در کشور و استان برای مقطع دبستان و متوسطه اول مشکل خاصی وجود ندارد اما مشکل اساسی در مقطع دوم متوسطه است که متاسفانه کمبود فضای آموزشی در برخی مناطق سبب شده به خصوص دختران ناچار به ترک تحصیل شوند از این رو تاکید زیادی برای ادامه تحصیل این دانش آموزان داریم.
وی ادامه داد: بر همین مبنا در نامهای به وزارت آموزش و پرورش خواستار احداث یک مدرسه ملی مجازی شدهایم تا دانش آموزانی که ترک تحصیل کردهاند، هر زمان که اراده کنند بتوانند مجدد روال تحصیل خود را ادامه دهند.
دوستی تصریح کرد: در این راستا متعهدیم اگر با احداث این مدرسه موافقت شود، تمام تجهیزات لازم از جمله تبلت و زیرساختهای مورد نیاز را برای تمام دانش آموزانی که ثبت نام میکنند، تامین کنیم.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه در حوزه آموزشی استان، برنامههای خوبی در نظر گرفتهایم تا باعث عمق بخشی به آموزش و پرورش عمق شود، اضافه کرد: علاوه بر تامین زیرساخت آموزشی، برنامه ویژهای برای توانمندسازی معلمان و دانش آموزان کنکوری پایه یازدهم و دوازدهم داریم.
۹۶۰ کلاس درس در هرمزگان در دست ساخت است
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور هم در این نشست گفت: تعداد قابل توجهی پروژه در دست احداث در حوزه ساخت مدارس در استان هرمزگان داریم که تعداد آن افزون بر ۹۶۰ کلاس درس است.
مهراله رخشانی مهر افزود: اعتبار استان هرمزگان در حوزه فضاهای آموزشی در سالجاری سه هزار و۵۰۰ میلیارد ریال بود که به نسبت سال گذشته افزایشی سه برابری داشته است.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: برخی شهرستانهای استان سرانه آموزشی پایینتری به نسبت متوسط کشوری دارند که برای حل این معضل اعتبار ویژهای پیش بینی شده تا سرانه این مناطق به ۵.۲ مترمربع به ازای هر دانش آموز برسد.
وی ادامه داد: امیدواریم تا پایان دولت ۳۵۰ مدرسه تخریبی در سطح استان هرمزگان با کار جهادی دیگر وجود نداشته باشد و به جای آنها مدارس جدید احداث شود.
فرمانده قرارگاه منطقهای مدینه منوره نیروی زمینی سپاه نیز در این نشست اظهار داشت: مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره آماده ارائه خدمات به مردم است.
سردار سرتیپ پاسدار محمد مارانی افزود: آمادگی داریم علاوه بر انجام ماموریتهای ذاتی خود، در هر حوزهای که توان اجرایی و نیاز به همکاری وجود داشته باشد حضور یابیم و به مردم کمک کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه احداث مدارس نیز آمادگی داریم با یک کار جهادی در کنار استانداری و سازمان نوسازی مدارس کشور حضور داشته باشیم و برای حل این معضل همکاری کنیم.