معاون اول رئیس‌جمهور گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون به ویژه جدیت در تزریق دز سوم می‌تواند به برگزاری مراسم‌ها به شکل اطمینان‌بخش کمک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، مخبر عصر امروز (چهارشنبه) در جلسه رؤسای کمیته‌های تخصصی کرونا با اشاره به در پیش بودن مراسم نیمه شعبان، عید نوروز و ماه مبارک رمضان، تأکید کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون به ویژه جدیت در تزریق دز سوم می‌تواند به برگزاری مراسم‌ها به شکل اطمینان‌بخش کمک کند.

وی با اشاره به شیب نزولی مبتلایان به کرونا و کاهش موارد بستری و فوتی‌ها در کشور، گفت: باید از خدمات ایثارگرانه و فداکارانه کادر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور در خدمت‌رسانی‌ و نیز همکاری و مشارکت مردم در فرآیند واکسیناسیون قدردانی کرد ولی در این شرایط نباید کرونا را تمام شده فرض کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور لزوم تداوم همکاری و مشارکت مردم در اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظیر زدن ماسک، فاصله‌گذاری و انجام واکسیناسیون را خاطرنشان کرد و گفت: در دو سال گذشته مردم با توجه به شیوع کرونا در زمینه چگونگی برگزاری مراسم‌های مذهبی و ملی همکاری کردند، اما با این وجود خوشبختانه با توجه به کار بزرگ واکسیناسیون در کشور امسال شرایط مهیاتر است.

مخبر ضمن درخواست از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی برای تشویق مردم به دریافت دز سوم واکسن کرونا، گفت: باید کنترل لازم روی مسافرانی که از کشورهای خارجی به داخل می‌آیند در مبادی ورودی و مرزهای هوایی، زمینی و دریایی انجام شود تا شاهد اشاعه بیماری در کشور نباشیم.

وی تصریح کرد: به هیچ‌وجه نباید کرونا را تمام شده فرض کنیم زیرا در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها ممکن است این ویروس به سرعت با سویه‌های جدید برای کشور مشکل ایجاد کند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به پیامدها و تبعات ناشی از شیوع کرونا در جامعه به ویژه مشکلات روحی و روانی در افراد تأکید کرد: وزارت بهداشت و درمان باید شبکه مشاوره مجازی و سامانه‌ای جهت ارائه راهنمایی و کمک به افراد آسیب‌دیده تدارک ببیند تا ۲۴ ساعته به مشاوره جویان خدمات لازم را ارائه دهند.

مخبر ایجاد نشاط و شادابی در جامعه برای مقابله با مشکلات روانی ناشی از کرونا را ضروری خواند و از دستگاه‌های ذی‌ربط خواست تا برنامه‌های مفرح و نشاط‌آفرین برای مردم فراهم کند.

وی در ابتدای سخنان خود با تبریک اعیاد شعبانیه، دستاوردهای صنعت پزشکی کشور در تولید واکسن کرونا و سایر فرآورده‌های پزشکی را افتخارآفرین توصیف کرد و از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور خواست تا برای صادرات تولیدات کارخانه‌های دارویی کشور بازاریابی لازم را انجام دهد.

پیش از سخنان معاون اول رئیس‌جمهور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارشی از میزان ابتلا، بستری و فوتی‌های کرونا ارائه کرد و با بیان شیب نزولی در همه بخش‌ها گفت: خوشختانه ۹۳ درصد مردم ایران دز اول، ۸۶ درصد دز دوم و ۳۶ درصد دز سوم را دریافت کردند.

وی با اشاره به حضور خود در افتتاح فاز سوم کارخانه واکسن‌سازی برکت و گام بلند صنایع داروسازی کشور در تولید واکسن کرونا، گفت: زیرساخت‌های بسیار خوبی برای تولید واکسن در کشور ایجاد شده که می‌تواند نیازهای منطقه‌ای و بین‌المللی را برطرف کند.