به گزارش خبرنگار مهر، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کامپالا با همکاری دانشکده اسلامی المصطفی(ص) به منظور آشنا کردن بیش از هفتاد عالم و مبلغ اسلامی فعال اوگاندایی با فرهنگ، هنر و منطق انقلاب اسلامی ایران نمایشگاه اختصاصی کتاب، عکس ویژه مبارزات ملت قهرمان ایران علیه استبداد و طاغوت ستمشاهی و محصولات فرهنگی - هنری با محتوای فرهنگ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در محل آن دانشکده برگزار کرد.
علما و مبلغین اسلامی اوگاندا با معرفی و توضیحات هر یک از عکسها و اقلام فرهنگی و هنری موجود در نمایشگاه توسط رایزن فرهنگی با فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی و نحوه مبارزات ملت ایران آشنا شدند.
در نمایشگاه فوق الذکر «جایگاه رهبری منحصر به فرد امام خمینی(ره) و امام خامنهای(مدظله العالی) در پیروزی انقلاب اسلامی»، «علل، عوامل، اهداف و تاریخ انقلاب اسلامی ایران»، «تبعید امام خمینی (ره)»، «حماسه هفده شهریور»، «تظاهرات گسترده و یکپارچه ملت ایران علیه نظام ستمشاهی»، «فرار شاه از ایران»، «ورود امام خمینی (ره) به کشور و استقبال عظیم تاریخی»، «فرازهایی از اولین سخنرانی تاریخی امام خمینی(ره) در بهشت زهرا»، «پیوستن همافران به انقلاب»، «اعلام بی طرفی ارتش و پیوستن به ملت»، «فرار بختیار»، «سقوط نظام پادشاهی دو هزار و پانصد ساله در ایران»، «استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای انقلاب اسلامی» و ... به روایت تصویر برای هفتاد عالم و مبلغ مسلمان اوگاندایی تبیین شد.
در بخشی دیگر از نمایشگاه اختصاصی آشنایی با فرهنگ انقلاب اسلامی کتابهای جهاد اکبر یا مبارزه با نفس، خاطراتی از امام خمینی (ره)، وعده دیدار: نامههای حضرت امام خمینی به حجه الاسلام و المسلمین حاج احمد خمینی، خمینی روح الله رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، زندگی امام خمینی (ره)، حدیث بیداری، کلمات قصار از امام خمینی (ره): پندها و حکمتها، بیوگرافی امام خمینی (ره)، قیام عاشورا در کلام و پیام امام خمینی (س)، مجموعه مقالات امام خمینی و انقلاب اسلامی، حکومت اسلامی (ولایت فقیه) و... نظر هفتاد عالم و مبلغ اسلامی اوگاندا را به خود جلب کرده بود.
بخشی از نمایشگاه فوق الذکر به نمایش آثار ادبی، فرهنگی و هنری از جمله میراث جهانی ایران، ایران قدیم، ایران سرزمین پارسیان، شاهکارهای مولوی، اشعار شاهکارهای فارسی از رودکی تا شهریار، دیوان پروین اعتصامی، رباعیات خیام، هنر ایرانی اسلامی، کتابها و بروشورهای مربوط به ایرانشناسی و جاذبههای گردشگری، شاهنامه فردوسی و همچنین کتاب مسیح در شب قدر، اختصاص یافته بود.