به گزارش خبرنگار مهر، علی حیاتی ظهر دوشنبه در نشست خبری برای چهارشنبه آخر سال، اظهار کرد: در تماسهای واقعی برای هر حادثه ممکن است چندین نفر تماس گرفته باشند.
وی بیان کرد: در تماسهای غیرواقعی بیشتر با کودکان و نوجوانان مواجه هستیم که در خانه تنها هستند و تلفن همراه خانواده در اختیار آنها است و بخشی نیز توسط افرادی با مشکلات جسمی و روحی اتفاق میافتد.
به گفته وی برای کاهش این تماسها نیاز به فرهنگ سازی برای کودکان و خانوادهها وجود دارد چرا که در همان زمان ممکن است یک نفر در حادثه واقعی نیاز به کمک داشته باشد و پشت خط بماند.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند در زمینه چهارشنبه آخر سال نیز عنوان کرد: تمام تیمها در آمادهباش کامل هستند که ۱۰۰ نیرو در ۶ ایستگاه ثابت و ۱۴ تیم سیار آتش نشانی قرار دارند.
حیاتی با بیان اینکه در دو سال اخیر به دلیل کرونا و کاهش مراسمها هیچ گونه خسارت جانی نداشتهایم، گفت: امیدواریم در سال جاری نیز با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شاهد خسارت جانی و مالی نباشیم.
وی خاطر نشان کرد: در چهارشنبه آخر سال سازمان سیما و منظر در تمام پارکها نگهبان قرار داده و سازمان پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری نیز ۴ دستگاه با ۸ نیرو مستقر خواهند داشت.
به گفته وی در طول سال جاری تاکنون یک هزار و ۲۷۳ حادثه و حریق رخ داده که از این تعداد ۴۵۵ مورد حریق بود که بیشترین آمار با ۱۸۳ مورد به واحد مسکونی و ۴۱ مورد تجاری اختصاص دارد.
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند ادامه داد: از این تعداد حادثه و حریق، ۶۴۸ نفر نجات یافته، ۱۳۴ نفر مجروح و ۱۴ مورد فوتی داشتهایم.