به گزارش خبرنگار مهر، سخنگوی شورای شهر در حاشیه جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران به بیان مصوبات و دستور جلسه شورا پرداخت.
وی درمورد اعتراض برخی از سازمان ها و نهادها نسبت به بالا بودن نرخ مجوز طرح ترافیک گفت: اعضای شورای شهر به این نتیجه رسیده اند که نرخ در نظر گرفته شده ، برای برخی از گروهها بالا است و مجموعه شهر نیز به خدمات این گروهها نظیر قوه قضائیه ، دادگستری ، وزارت دارایی و برخی از اساتید در محدوده طرح ترافیک نیاز دارد و بحث انتقاد آنها از این مجوزها نمی تواند مطرح باشد.
دانشجو خاطرنشان کرد: در دید وسیع تر برخی از درخواست های ورود به محدوده ضروری نیست و با نگاه کسب نفع برای فرد و مجموعه صورت می گیرد که بازبینی تمامی درخواست ها صورت گرفته و تنها در مورد درخواست های ضروری نظیر اساتید دانشگاه ، وکلا ، کارشناسان رسمی دادگستری و برخی نهادها و سازمان ها تعدیل قیمت آرم صورت می گیرد.
سخنگوی شورای شهر در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر پیرامون توانایی نهادها جهت پرداخت بهای مجوز طرح و کاهش تردد خودروها در این محدوده گفت: به نظر نمی رسد که نهادها و سازمانهای بزرگ در پرداخت هزینه ناتوان باشند اما کنترل درخواست ها با مسئله قیمت را نمی توان متصور بود. ضمن آنکه تعداد کل مجوزها و سهمیه هر نهاد و سازمان مشخص است و افزایشی را در این باره شاهد نخواهیم بود.
دانشجو افزود : دولت باید هزینه های حضور در محدوده طرح ترفیک را بپردازد چراکه نهادها و سازمان های دولتی برای سراسر کشور فعالیت می کنند و این هزینه ها نباید فقط از جیب شهروندان تهرانی پرداخت شود.
وی تاکید کرد: بخش اندکی از وزارتخانه ها در محدوده طرح هستند و تنها در مورد نهادها و سازمانهایی که فعالیت شان در این محدوده ضروری است کاهش قیمت مجوز طرح در نظر گرفته می شود.
سخنگوی شورای شهر به زمان برگزاری جلسه مشترک بین شورا ، شهرداری و فرمانداری تهران در این باره اشاره نکرد و افزود: شورا هم معتقد است دولت باید هزینه حضور خود را در تهران بپردازد و پرداخت هزینه حضور با کمک به شهرداری کاملا متفاوت است. پراخت هزینه های شهری توسط دولت تا کنون کافی نبوده و به جایی که باید می رسید ، نرسیده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: منابع درآمدی معاونت ترافیک حاصل از فروش مجوزهای طرح ترافیک با منابع درآمدی عنوان شده در قبل مغایرت دارد. و شورا حق دارد به این مسائل نظارت داشته باشد.
خسرو دانشجو خاطر نشان کرد: بهتر است به جای آنکه وارد فضای چانه زنی بشویم تمامی مسائل را در جلسه مشترک مطرح و به توافق برسیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران همچنین به بررسی یک فوریت طرح تشکیل شورای بازنگری ، اصلاح و هماهنگی نظامات برنامه ریزی و اجرای شهرداری تهران در جلسه امروز شورا اشاره کرد و افزود: یک فوریت این طرح در شورا تصویب شد و مقرر شد ساختار شهرداری به معنی کلان و نه تنها چارت سازمانی اصلاح شود و باید در یک دید کلی مجموعه سازمان و نظامات شهرداری مورد بازنگری قرار گیرد.
دانشجو همچنین یاد آور شد: زیر نظر قرار گرفتن سازمان زیبا سازی ، شرکت پردازش و برنامه ریزی شهری و سازمان نوسازی عباس آباد تحت نظر معاونت معماری وشهرسازی، باتوجه اینکه کل سازمانها و شرکت های شهرداری قرار است در یک دید کلی مورد بازنگری قرار بگیرند ، این سه طرح از دستور کار شورا خارج شد و مقرر شد کمیسیون برنامه و بودجه تا آخر مهر ماه نظر خود را در این خصوص اعلام کند.