رشت- معاون وزیر علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه آماده تسهیل در راه اندازی پهنه های فناور و نوآور بخش کشاورزی هستیم، گفت: تقویت ارتباط دانشگاه و پارک علم و فناوری اولویت این وزارتخانه است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خیرالدین ظهر سه شنبه در نشست توسعه کشاورزی دانش بنیان که در سالن اجتماعات دانشکده معماری دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور در استان حضور یافته ایم.

وی با اشاره به اینکه در وزارت علوم و تحقیقات آمادگی داریم پهنه فناوری و نوآوری کشاورزی را تسهیل کنیم، افزود: بهره گیری از فناوری‌های روز در حوزه کشاورزی بسیار حائز اهمیت است.

معاون وزیر علوم و تحقیقات در ادامه با بیان اینکه باید زنجیره استارتاپی برای تولیدات داخلی راه اندازی شود، گفت: پارک علم و فناوری یکی از مراکز مهم در بهره گیری از فناوری‌ها است.

وی با اشاره به سابقه ۲۰ ساله فعالیت پارک علم و فناوری استان گیلان، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی ۶۳ واحد فناور مشغول به فعالیت هستند.

خیرالدین به تعداد اندک شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی اشاره و تصریح کرد: یک پهنه و ناحیه نوآور کشاورزی در استان گیلان راه اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۵۴ شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعالیت دارند که کارهای بسیار خوبی در حوزه کشاورزی انجام می‌دهند.

وی یاد آور شد: بر اساس انعقاد تفاهم نامه، پردیس علم و فناوری تخصصی کشاورزی در کل کشور ایجاد و این پردیس با مدیریت مشترک جهاد کشاورزی و پارک‌های علم و فناوری استانی با دانشگاهی اداره می‌شوند.

خیرالدین تصریح کرد: مهمترین اولویت در معاونت فناوری وزارت علوم و تحقیقات، ارتباط و تعامل قوی بین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری است.