معاون شورای عالی قرآن گفت: در حال حاضر و در آستانه مرحله دوم طرح توسعه سنت اقراء،، قاریان و حافظان ممتاز می‌توانند نسبت به گذراندن این دوره تخصصی اقدام نمایند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن گفت: سنت اقراء یکی از روش‌های اصیل آموزش قرآن و توفیقی است که سند تلاوت قاری را در یک نظام متقن به تلاوت پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) متصل می‌کند. این حرکت مبارک حدود پنج سال است که به صورت سازماندهی شده توسط شورای عالی قرآن دنبال می‌شود. در ابتدا با حضور محمد عصفور، رفعت علی دیب و مرحوم محمود الکرخی؛ شیوخ صاحب اجازه از کشورهای مصر، سوریه و عراق، حدود صد نفر از استادان، قاریان و حافظان ممتاز کشورمان اقراء شدند و پس از آن با استفاده از همین ظرفیت داخلی، گسترش این سنت حسنه در دستور کار قرار گرفت.

میرزاجانی ادامه داد: در ماه‌های گذشته هم، تحت عنوان مرحله اول طرح توسعه سنت اقراء، بیش از ۱۰۰ نفر از قاریان و حافظان استان‌های مختلف، اقراء شأن را نزد یکی از مقریان کشورمان به پایان رساندند و یا در حال سپری کردن آن هستند.

معاون شورای عالی قرآن افزود: در حال حاضر و در آستانه مرحله دوم طرح توسعه سنت اقراء، با توجه به کادر خوبی که از مقریان در غالب استان‌های کشور شکل گرفته؛ مدرسان، قاریان و حافظان ممتاز می‌توانند نسبت به گذراندن این دوره تخصصی اقدام نمایند.

وی گفت: اخیراً شورای عالی قرآن، الزامی را تا پایان سال ١۴٠١ برای گذراندن دوره اقراء و دریافت اجازه نامه قرائت برای مرتلین محافل جز خوانی قرآن در ماه رمضان که با پخش زنده صداوسیما همراه است تعیین کرده که این مرتلین عزیز هم می‌توانند در این طرح شرکت نمایند.

میرزاجانی ادامه داد: همه مدرسان، قاریان و حافظان قرآن اعم از برادران و خواهران جهت اطلاع از سازوکار شرکت در دوره‌های تخصصی اقراء، لازم است ضمن مطالعه دقیق «اصول و ضوابط محتوایی و اجرایی اقراء»، بعد از تعطیلات نوروز، در روزهای زوج از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با شماره ۰۹۱۹۲۱۰۴۰۱۹ تماس بگیرند و پس از آن از ۱۵ تا ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ جهت ثبت‌نام در سامانه جامع اقراء به وب سایت شورای عالی قرآن مراجعه نمایند. ‌