مختار احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از برنامههایی که برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ اولویت قرار گرفته تشکیل و توسعه فعالیت شرکتهای تعاونی دانش بنیان است.
وی افزود: تولید همواره به عنوان یکی از رویکردهای اساسی در مسیر توسعه، بهبود اقتصاد و استقلال کشور محسوب شده که به همین دلیل رویکرد منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سالها طی چندسال اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: مقام معظم رهبری معیار قرار دادن تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین را موجب حرکت رو به جلو و محسوس در همه اهداف اقتصادی دانسته که بنابراین شرکتهای دانش بنیان به خوبی میتوانند با تحقیق و مطالعه تولید را به رونق رسانده و اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی ایجاد کنند.
احمدی با اشاره به اینکه تعاون به عنوان نماد مردمی کردن اقتصاد میتواند در شکلدهی ایده و خلاقیتهای فعالان حوزه دانش بنیان مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: برنامه و رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در سال جاری تقویت و توسعه شرکتهای تعاونی دانش بنیان متناسب با حوزههای اقتصادی و اشتغالزا استان کرمانشاه است.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه دارای ظرفیتهای نهفته فراوانی است که با کمک شرکتهای دانش بنیان میشود این ظرفیتها را به تولید و اشتغال پایدار رساند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تاکید کرد: معافیت از پرداخت مالیات و عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض صادراتی به مدت ۱۵ سال بر اساس قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان، تأمین بخشی از هزینههای تولید، عرضه یا به کارگیری نوآوری و فناوری با اعطای تسهیلات کم بهره و بدون بهره و اولویت استقرار واحدهای پژوهشی فناوری مهندسی و تولیدی شرکتها و مؤسسات دانش بنیان در محل پارک علم و فناوری، مراکز رشد، مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ویژه علم و فناوری از جمله مزیتهای تشکیل شرکتهای تعاونی دانش بنیان است.
احمدی خاطر نشان کرد: ایجاد مراکز نوآوری و توسعه بخش تعاون علاوه بر مراکز موجود با هماهنگی با پارک علم و فناوری مراکز رشد دانشگاههای استان کرمانشاه با برگزاری نشستهای فصلی برای ایجاد اشتغال در دستور کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال ۱۴۰۱ است.