به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی اظهار داشت: با بهرهگیری از ظرفیت خیران از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۱۲۶ روستای استان با جمعیت ۲۷ هزار و ۳۵۰ نفر آبرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان افزود: از این تعداد، ۷۱ روستا فاقد تأسیسات آبرسانی بوده و ۵۵ روستا عملیات اصلاح وتوسعه شبکه توزیع انجام شده است.
وی ادامه داد: افزون بر این، با خرید لوله، اتصالات، پمپ وتجهیزات برای بیش از ۷۵ روستا، از منابع محلی آبرسانی صورت گرفته است.
قاسمی از واگذاری ۲۴۹ تانکر ثابت از حجم ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ متر مکعبی برای ۱۱۵ روستا و بازسازی ۳ دستگاه تانکر آبرسانی سیار خبر داد و گفت: هرگونه اقدام در راستای حل مشکل آب شرب جمعیت روستایی با خیرین به صورت مدون و در راستای تفاهمنامه مشخص با تفکیک وظایف انجام میشود.
وی با بیان اینکه طی این مدت بیش از ۲۹ تفاهمنامه همکاری به منظور آبرسانی به بیش از ۳۵۰ روستا منعقد شده، افزود: در طرحهای اجرایی با گروههای خیرین و مردمنهاد، خرید لوازم توسط گروههای خَیری و انجام خدمات فنی و مهندسی و اجرایی توسط شرکت صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان افزود: در همه کارهای لولهگذاری، ماشینآلات سنگین شرکت از جمله بیل مکانیکی حفاری کانال را انجام میدهد و خدمات مهندسی از جمله مطالعات و تهیه نقشههای اجرایی و نظارت بر کیفیت اجرا نیز توسط کارکنان شرکت صورت میپذیرد.
وی تصریح کرد: بنابر تصمیمات جدید و در قالب طرح جهاد آبرسانی پیشبینی میشود طی یک بازه زمانی سه ساله ۵۰۰ روستای فاقد آب شرب و یا دارای تنش آبی با مشارکت خیرین از نعمت آب شرب بهرهمند شوند.