دکتر حمیدرضا اشراقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با وجود اینکه دانشگاههای علوم پزشکی هیچ گاه تعطیل نبودهاند اما برای مرحله جدید حضور دانشجویان از فروردین ماه ۱۴۰۱ بازهم مجموعه مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در حضور دانشجویان مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: پیش از این ۳۵ درصد دانشجویان رشتههای علوم پزشکی به ویژه در رشتههای بالینی آموزش حضوری مستمر داشتهاند و از امکانات خوابگاهی استفاده میکردهاند. شرایط خوابگاهها از آبان ماه ۱۴۰۰ نیز تکمیل شده بود و تعداد زیادی از رشتههای علوم پزشکی ترم اول و آزمونهای خود را به صورت حضوری برگزار کردند.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت از ابلاغ مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا به دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت موضوع حضوری شدن به دانشگاهها اعلام شده و دانشگاههای علوم پزشکی برنامهریزی لازم برای حضور ۱۰۰ درصدی دانشجویان را انجام دادهاند.
وی گفت: موضوع خوابگاهها کمی با آموزش متفاوت است و از این رو سعی داریم با رعایت فاصله ایمن شرایط بهتری ایجاد کنیم. در بحث تغذیه نیز دانشگاهها یا باید برای سرو غذا از ظروف یک بار مصرف استفاده کنند و یا زمان بیشتری برای سلف سرویسها اختصاص دهند.
اشراقی اظهار داشت: با توجه به اینکه سه دوز واکسن از شروط استفاده از خوابگاههای دانشجویی است قرار است تمام خوابگاهها از ظرفیت اسمی خود استفاده کنند و اتاقهای قرنطینه را دایر نگه میداریم که اگر دانشجویانی علائمی داشته باشند از این اتاقها استفاده کنند.
وی گفت: برای دانشجویان ورودیهای جدید هم برنامهریزی لازم برای آموزش حضوری صورت گرفته است و با این وجود دانشگاههای علوم پزشکی برای آموزش حضوری آمادگی لازم را داشتهاند و از این رو مشکلی ندارند.