مدیرکل دفتر فناوری و بومی سازی نیروگاه‌های شرکت برق حرارتی گفت: در سال گذشته ۳۶ قرارداد ساخت داخل به ارزش ۲۹۵ میلیارد تومان منعقد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، «علی عیسی‌پور» افزود: در جهت اجرای سیاست‌های کلی نظام درخصوص استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و توانمندسازی شرکت‌های داخلی و قطع وابستگی در شرایط تحریم، تأمین قطعات مورد نیاز در راهبری شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی و شرکت‌های زیر مجموعه از اولویت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: جهت رفع مشکلات نیروگاه‌ها در خصوص قطعات با تکنولوژی بالا، این شرکت امکان‌سنجی ساخت داخل با هدف توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد خط تولید قطعات و تجهیزات را در اولویت کارهای خود قرار داده و نتایج مؤثری در این بخش به سرانجام رسیده است.

عیسی‌پور با تاکید بر اینکه بیش از ۸۰ درصد قطعات نیروگاهی داخل کشور ساخته شده و در چرخه تولید برق مورد استفاده قرار گرفته‌اند، افزود: همه پره‌های توربین گازی که دارای تکنولوژی پیچیده‌ای هستند و تا مقطعی تأمین آن‌ها از معضلات نیروگاه‌ها بود، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور ساخته می‌شود و یا در حال ساخت هستند.

وی گفت: در سال گذشته ۳۶ قرارداد ساخت داخل به ارزش ۲۹۵ میلیارد تومان منعقد شده است.

این مقام مسؤول ادامه داد: تولید بار اول retaining ring، ساخت پره‌های توربین بخار نیروگاه رامین، پره‌های کمپرسور توربین GE-F۹ نیروگاه شهید رجایی، آجرنسوز نیروگاه ارومیه، چرخ کورتیس نیروگاه لوشان و پره‌های LP نیروگاه لوشان از جمله قراردادهای یاد شده است.