به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن دهنوی شامگاه چهارشنبه در جلسه توسعه اقتصاد دانشبنیان گلستان اظهارکرد: سهم فعلی شرکتهای دانشبنیان از محل درآمدهای ناخالص ملی کمتر از یک درصد است که باید به ۱۰ درصد افزایش یابد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: بهره مندی شرکتهای دانشبنیان از محل درآمدهای ناخالص ملی سنخیتی با جایگاه و ظرفیت بالای مباحث علمی و فناوری ندارد و نیازمند بازنگری جدی است.
وی ادامه داد: قانون جهش تولید دانش بنیان تا پایان فروردین ماه ابلاغ می شود که وظیفه مندی همه نهادها و سازمانهای حاکمیتی و اجرایی در آن منظور شده است.
دهنوی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۱ مبلغ، هفت هزار میلیارد ریال در ردیف وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای توسعه تجهیز پارکهای علم و فناوری پیشبینی شده که امیدواریم به صورت عادلانه در سطح کشور توزیع شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزی، دامداری و صنایع تبدیلی از جمله مزیت های گلستان است که تاکنون توجه ویژهای به آن نشده و ضرورت دارد شرکتهای دانش بنیان به سراغ این ظرفیتهای بومی گلستان هدایت شوند.
دهنوی افزود: گلستان در تولید بسیاری از محصولات زراعی مانند توتون در زمره استانهای برتر کشور محسوب میشود اما متأسفانه گرفتار خامفروشی مزمن بوده و ایجاد واحدهای فراوری یک ضرورت غیر قابل انکار است.