به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی تهرانی عصر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران اظهار داشت: هم اکنون تعداد ۶۰ هزار نفر از طلاب خواهر در ۵۰۰ مدرسه حوزه علمیه خواهران سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران بیان داشت: در سال گذشته با وجود شرایط کرونایی بیش از ۲۲ هزار و ۳۷۰ نفر داوطلب ورود به حوزههای علمیه خواهران ثبت نام کردند که ۱۳ هزار نفر از آنان مشغول به تحصیل شدند.
وی با بیان اینکه مقاطع تحصیلی سطح یک و دو پیوسته است و سطح سه و چهار تحصیلات تکمیلی است افزود: در سطح سه، ۱۵۰ رشته تحصیلی تعریف شده که برخی از رشتهها کارآمد برای خارج از حوزه نیز میباشد همانند رشتههای مشاوره خانواده، تربیت دینی که خانمها نیز علاقمند نسبت به این رشتهها هستند و گرایش بیشتری به رشتههای تربیتی دارند.
حجت الاسلام تهرانی ادامه: در سال جاری رشته مدیریت آموزشی نیز راه اندازی شده است که مختص کادر حوزههای علمیه خواهران است.
وی عنوان داشت: ۲۸ استان در سطح کشور تحت پوشش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران هستند و مقدمات کار پذیرش داوطلبان برای سال تحصیلی جدید آغاز شده است.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه سیاست شایسته سالاری در پذیرش داوطلبان حوزه علمیه خواهران در دستور کار است افزود: تعداد ۷ هزار نفر از طلاب خواهر در قالب طرح سفیران رضوان برای جذب خواهران مستعد و شایسته تلاش میکنند و با تبلیغ چهره به چهره از آنان جهت ثبت نام در آزمون ورودی حوزه علمیه خواهران دعوت میکنند.
حجت الاسلام تهرانی عنوان کرد: آزمون ورودی حوزه علمیه خواهران در سال جاری به صورت حضوری برگزار میشود در صورتی که در حجت الاسلام تهرانی سال گذشته این آزمون مجازی بوده است.
وی گفت: این آزمون در روز ۱۷ تیرماه در تمامی سطوح تحصیلی و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار میشود.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران ابراز داشت: آمار نخبگان در حوزه علمیه خواهران از حوزه علمیه برادران بیشتر است هر چند که به دلایلی این افراد به جامعه شناسانده نشدند.
حجت الاسلام تهرانی عنوان داشت: هدف اصلی حوزه علمیه خواهران نخبه پروری و تربیت بانوان فرهیخته است و فارغ التحصیلان این نهاد در آموزش و پرورش، دانشگاهها و همچنین مدارس حوزه علمیه خواهران مشغول به فعالیت علمی و تدریس هستند.