به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری پنجشنبه در شورای اداری شهرستان تویسرکان بیان کرد: موفقیت هر مجموعه به خصوص ادارات شهرستان تویسرکان باید روی برنامه انجام شود و یکی از آنها انسجام و هماهنگی برنامهای است که در شهرستان باید با برنامه پیشبردی و راهبردی در راستای ضرورتهای تویسرکان وجامعه پیش برویم.
وی با بیان اینکه استفاده از خرد جمعی این برنامه تدوین شده و به تصویب شورای برنامه ریزی استان رسیده؛ اضافه کرد: این برنامه به مدیران اجرایی استان ابلاغ شد و همه دستگاهها و مدیران از ابتدای سال جاری باید تلاش کنند تا این اولویتها که بر مبنای قانون تعیین شده را محقق کنند.
فرماندار تویسرکان خاطرنشان کرد: ظرفیت قانونی در کشور ما گسترده است که به ۱۰ دلیل میتوان گفت که هنر مدیر، پیدا کردن آن یک راه است؛ وقتی ارباب رجوع وارد اداره میشود، کار را انجام دهید و در صورتی که قابل انجام نیست به خوبی ارباب رجوع توجیه کنید تا زمینه نارضایتی ایجاد نشود.
افشاری تصریح کرد: مدیران بدانند اگر در شهرستان به ارباب رجوعی گفتید نه و پس از دستور مدیر استان گفتید بله، دیگر مدیر شهرستان نخواهید بود، مگر در مواردی که قانون به شما اجازه نداده باشد، مشکل مردم را به گره نیندازید و سعی کنید کارها در شهرستان انجام شود و از رفتن ارباب رجوع به استان جلوگیری نمائید.
این مسئول با بیان اینکه تعهد اشتغال شهرستان امسال برابر یک هزار و ۸۰۵ نفر پیش بینی شده که در سال گذشته برابر یک هزار و ۵۴۶ نفر بوده است؛ خاطرنشان کرد: نوع اشتغال امسال با سنوات گذشته متفاوت است و کار واقعی که حداقل معیشت زندگی شخص برطرف شود نه تعریفی که ۲ ساعت در هفته برنامه ریزی شود.
فرماندار تویسرکان با تاکید بر اینکه نهضت ملی مسکن کلید خورده و در شهرستان تویسرکان در مهلت تعیین شده تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: از این تعداد، دو هزار و ۲۰۰ نفر واجد شرایط قطعی و تعداد ۳۵۰ نفر در طول مدت دو روزه بابت تکمیل پرونده مراجعه کردند.
افشاری ادامه داد: در شهرستان ۲۴ هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن تأمین کرده است و اولین اولویت در شهرستان بحث اشتغال و اولویت دوم بخش مسکن است.
وی با تصریح بر اینکه مشاغل خرد و خانگی از برنامههای شهرستان است که تعدادی از سهمیه اشتغال را در بر میگیرد، خاطرنشان کرد: طرحهای دانش بنیان در شهرستان تویسرکان شتاب خوبی داشته است.
جوانان و نوجوانان، هدف اصلی در جنگ نرم هستند
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه ریشه تاریخی سپاه و بسیج به صدر اسلام و پیامبر اکرم (ص) بر میگردد، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از ابتکارات رهبر کبیر انقلاب اسلامی دستور تشکیل سپاه و بسیج مستضعفین بوده است.
کامران کریمی با بیان اینکه امروز دشمن جنگی را آغاز کرده است که مهمترین دغدغه ولایت و رهبری است، اظهار کرد: رهبرانقلاب اسلامی از آن به عنوان جنگ فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و جنگ نرم دشمن از آن یاد کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه جوانان و نوجوانان، هدف اصلی در جنگ نرم هستند؛ خاطرنشان کرد: امروز بسیج در همه عرصههای اطلاعاتی، اقتصادی، فرهنگی و محرومیت زدایی در حال نقش آفرینی است و تا آخرین لحظه کنار مردم درحال خدمت رسانی است.
کریمی تصریح کرد: سپاه در تحقق فرامین در گام دوم با شعار امسال و جهاد تبیین قدم بر میدارد و در حوزه عدالت و مبارزه با فساد، گسترش خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی و مطالبه گری از سایر ادارات دردستور کار سپاه قراردارد.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۳۰ گروه جهادی در این شهرستان راه اندازی و در عرصههای مختلف خدمات رسانی میکنند، افزود: این گروهها به عنوان گروههای جهادی نمونه در استان معرفی شدند.
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان در پایان خاطرنشان کرد: تعداد ۳۸ هزار بسته کمک معیشتی در بین محرومین توزیع شده که برای ماه مبارک رمضان هم ۲ هزار بسته توزیع خواهد شد.