به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آئین افتتاح این نمایشگاه گفت: پارسال 30 میلیارد تومان اعتبار از محل بنگاه های زودبازده به تجهیزو نوسازی چاپخانه های مازندران اختصاص یافت که این میزان فقط 2 میلیارد تومان کمتر از نیاز واقعی برای نوسازی به کارگیری خدمات جدید صنعت چاپ است.
محمد اسماعیل امامزاده با اشاره به وجود 131 چاپخانه و پنج مرکز لیتوگرافی در مازندران خاطر نشان کرد: اکثر چاپخانه های استان قدیمی و ناکارآمد هستند و نیاز به سازی دارند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تاکید کرد: صنعت بسته بندی و تبلیغات می تواند با نیازهای مراکز و صنایع تولیدی ارتقاء یافته تا پاسخگوی نیازهای استانهای همجوار باشد.
وی با بیان اینکه نمایشگاه محل ظهور توانمندی های صنایع است تصریح کرد: فعالان صنعتی باید از مجال برآمده بهره برند و به عرضه توانمندی ها و تبادل تجربیات مشغول شوند.
دومین نمایشگاه صنعت چاپ، تبلیغات و بسته بندی کشور در قالب 48 غرفه از استان های مازندران، تهران، اصفهان و یزد محصولات خود را شامل کارتن، نایلکس؛ پلاستیک، بروشور و هدایای تبلیغاتی تا 16 شهریور ماه سال جاری در معرض دید عموم قرار می گیرند.