به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم ظهر شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا که به صورت ارتباط تصویری و با حضور ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: پوشش واکسیناسیون کرونا در کودکان پنج تا ۱۲ سال در مقایسه با گروههای سنی بالاتر، کمتر است و بر همین اساس انتظار داریم خانوادهها همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند.
وی افزود: عامل واکسیناسیون کرونا یکی از دلایل مهم در کاهش تعداد مبتلایان به کرونا و عبور از پیک ششم بود و بر اساس توصیه صورت گرفته باید واکسیناسیون به عنوان راهکاری در دسترس برای کنترل بیماری کرونا مدنظر قرار گیرد و هماستانیهایی که تاکنون واکسن دُز سوم خود را تزریق نکردهاند در اسرع وقت نسبت به این کار اقدام کنند.
استاندار کرمانشاه از ضرورت تبیین و اقناع افکار عمومی برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا با همکاری فعالان عرصه اطلاع رسانی خبر داد و تصریح کرد: صدا و سیما و رسانهها برای پیشگیری از شیوع دوباره بیماری کرونا فعالانه عمل کنند تا روند کاهش محدودیت و ممنوعیتها تداوم پیدا کند.
امیری مقدم رعایت توصیههای بهداشتی توسط اقشار مختلف را ضروری دانست و گفت: براساس تصمیم ستاد کرونا بازگشایی مراکز آموزشی با جدیت استمرار دارد و با توجه به اینکه تعطیلی مدارس و دانشگاهها خسارتهای غیرقابل جبرانی ایجاد کرده و عموماً سبب افت تحصیلی شده و باید شرایط لازم برای فعالیت مراکز آموزشی با همکاری دستگاههای ذی ربط مهیا شود و مشکلات احتمالی نیز سریعاً رفع شود.
وی با گرامیداشت روز جهانی بهداشت از زحمات و تلاشهای کادر بهداشت و درمان تشکر کرد و افزود: سلامت عمومی جامعه در اولویت قرار دارد و طبعاً عبور از مشکلات فعلی نیازمند مشارکت و همراهی بیشتر مردم است.
استاندار کرمانشاه تأکید کرد: واکسیناسیون گروههای هدف دُز سوم واکسن کرونا باید با سرعت و شتاب بیشتری صورت بگیرد و گروه هدف در اسرع وقت برای واکسیناسیون اقدام کنند.
امیری مقدم بیان کرد: اگر امروز با کاهش تعداد مبتلایان ناشی از بیماری کرونا مواجه هستیم به دلیل تزریق واکسن و اقدامات دولت برای گسترش واکسیناسیون در جامعه است و باید والدین و کادر آموزشی دانش آموزان را بیش از پیش برای تزریق واکسن تشویق و ترغیب کنند تا این شور و نشاطی که در جامعه برای بازگشایی مدارس ایجاد شده، دوباره با خطر مواجه نشود.
وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که در کشور و استان در بحث بیماری امیکرون وجود دارد به تلاش همه جانبه عموم مردم برای پایان بیماری کرونا نیاز داریم و تمامی اصناف و سازمانها ادارات باید رعایت شیوه نامههای بهداشتی را همچنان در دستور کار خود قرار دهند.
استاندار کرمانشاه گفت: بازگشایی فضای آموزشی منجر به ایجاد نشاط در کشور شده و همین تدریس حضوری خیلی بهتر و اثربخش تر از آموزش به وسیله فضای مجازی است زیرا آموزش حضوری علاوه بر اینکه عقب افتادگی در بخش آموزش را جبران میکند از سوی دیگر منجر به تقویت مهارتهای ارتباطی و اجتماعی دانش آموزان و همچنین ایجاد رابطه صمیمی تر بین دانش آموزان با معلمین کادر آموزش میشود.
وی هر گونه عادی انگاری در بحث رعایت شیوه نامههای بهداشتی را نتیجه گسترش بیماری امیکرون در جامعه عنوان کرد و بیان کرد: در جامعه نباید به هیچ عنوان عادی انگاری داشته باشیم و هر فردی که در جامعه نیست به رعایت این شیوه نامهها بی تفاوت باشد در واقع به روند سلامتی و تندرستی در جامعه صدمه وارد کرده است و تمامی اصناف و کارمندان سازمانها باید با تمام جدیت شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنند.
امیری مقدم افزود: رعایت اصول بهداشتی مانند ماسک زدن، فاصله گذاری اجتماعی و تزریق دز سوم واکسن کرونا باید با تمام جدیت در جامعه رعایت شود تا گرفتار پیکهای بعدی بیماری نشویم.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اقناع سازی در جامعه برای تشویق آحاد مختلف مردم برای تزریق دزهای مختلف واکس کرونا، خواستار تشویق سنین پنج تا ۱۲ سال برای تزریق واکسن در استان کرمانشاه شد و از آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان خواست در این راستا به صورت هماهنگ اقدام کنند.
امیری مقدم از آموزش و پرورش استان خواست که نظارت دقیق و برنامه ریزی همه جانبه برای گسترش تزریق واکسن بین دانش آموزان و همچنین رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط دانش آموزان در مدارس داشته باشد و همچنین خواستار بحث ساماندهی سرویس مدارس از سوی آموزش و پرورش استان کرمانشاه شد.
وی تاکید کرد: دانشگاه رازی کرمانشاه موظف است که هر چه سریعتر نسبت به بازگشایی کلاسهای آموزشی برای دانشجویان اقدام کند و هیچ گونه کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نخواهد بود.