به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم میرعباس زاده ظهر یکشنبه در دیدار با مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: کانونهای مساجد ظرفیت بزرگی برای همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر است و باید در این زمینه برنامه ریزی مدونی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: اولین اصل کار تربیتی در راستای عمل به قرآن کریم، امر به معروف و نهی از منکر است که بچههای مسجد در استان توانسته اند در تحقق آن پیشگام باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل گفت: امر به معروف و نهی از منکر توانسته از طریق مشارکتهای مردمی موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در سطوح مختلف شود و این به عینه در بسیاری از زمینه دیده شده است.
حجت الاسلام میر عباس زاده افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از مطالبههای مقام معظم رهبری نیز است که باید فعالان مسجد در عملیاتی شدن این فریضه پای ثابت عمل به آن باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تاکید کرد: تفاهم همکاری در زمینه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیز با ستاد هماهنگی مساجد استان منعقد شده و باید در راستای عمل به آن گامهای اساسی برداشت.
هم افزایی فعالان کانونهای مساجد در همکاریها مشهود است
در ادامه این دیدار مصطفی آمون، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به اینکه هم افزایی فعالان کانونهای مساجد در خصوص عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر مشهود است، اعلام داشت: بی تردید برنامهها و فعالیتهای کانونهای مساجد در راستای عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر هست و حلقههای تربیتی در این خصوص تشکیل شده است.
وی ادامه داد: مساجد نقش تعیین کننده ای در عمل به این فریضه قرآنی هستند و فعالان کانونهای مساجد نیز برنامه ریزی متناسب با آسیبهای اجتماعی محله باید داشته باشند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل عنوان کرد: هر کانون یک تشکل ابزاری برای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر در محلات هستند و این کار باید به صورت هنرمندان صورت گیرد تا نوجوانان و جوانان جذب این فعالیتهای تربیتی شوند.
آمون گفت: فعالان کانونهای مساجد آمادگی کامل برای همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در زمینه گسترش این فریضه دارند.