ساری- رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی مازندران نبود زیرساخت های مناسب فناوری هسته ای در دانشگاه ها را از جمله مشکلات و مسائل فراروی برای توسعه کسب وکارهای دانش بنیان بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله تیموری صبح دوشنبه در جلسه نقش فناوری هسته‌ای در کسب و کارهای دانش بنیان اظهار داشت: کشور در فناوری هسته‌ای توفیقات زیادی داشته است و استفاده از این فناوری مدنظر است و ما می‌خواهیم به شکل مسالمت آمیز فناوری هسته‌ای را استفاده کنیم.

وی با اشاره به تهیه سند جامع و راهبردی فناوری هسته‌ای در کشور اظهار داشت: آن قدر که متوجه انرژی هسته‌ای شدیم ما را از فناوری هسته‌ای غافل کردند و دانشگاه‌ها باید در این زمینه تلاش کنند درحالی جمهوری اسلامی به همت دانشمندان به این فناوری مهم دست یافته است.

وی با عنوان اینکه هر روز تنش‌های اقلیمی متفاوتی را تجربه می‌کنیم و تنوع زیستی در حال از بین رفتن است، گفت: برای حفظ تنوع گیاهی و تولید واریته های مختلف باید به سمت فناوری هسته‌ای برویم ولی هنوز در کشور مرکز و کانونی که بهره گیری تام و کامل از فناوری هسته‌ای داشته باشد، نداریم.

تیموری با اظهار اینکه دانشگاه‌ها باید به عنوان مرکز فناوری هسته‌ای قلمداد شوند، گفت: امروز عصر رنسانس فناوری هسته‌ای است و باید رویکرد سازمان به دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تعمیق بیشتری پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی مازندران با تاکید بر ارتقای تعامل بین دانشگاه‌ها و سازمان انرژی هسته‌ای، گفت: هنوز دانشگاه‌ها زیرساخت‌های لازم را برای ورود به فناوری هسته‌ای ندارند و مشوق‌هایی را برای دانشگاه‌ها در نظر گیریم.

وی گفت: زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه فناوری هسته‌ای در کسب وکارهای دانش بنیان در دانشگاه‌ها فراهم شود و درب سازمان انرژی هسته‌ای به روی دانشگاه‌ها باز شود.