کرمانشاه- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: ۳۹ هزار و ۵۰۰ نفر در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در استان کرمانشاه شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه حسنی‌خونسار در مراسم اختتامیه استانی یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در کرمانشاه که ظهر امروز با حضور معاون سیاسی استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان و برگزیدگان استانی این جشنواره در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: در این دوره شاهد افزایش ۴۶ درصدی شرکت کنندگان استان کرمانشاه نسبت به دوره قبلی هستیم.

وی با اشاره به برگزیدگان یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در کرمانشاه، افزود: در این دوره ۵۱۲ شرکت کننده انتخاب شدند که از این تعداد ۴۹۸ برگزیده در بخش انفرادی و ۱۴ برگزیده در بخش خانوادگی هستند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه به دلایل اهمیت برگزاری این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره به دلیل درگیر کردن عموم مردم با مبحث کتابخوانی، معرفی و شناسایی نهاد کتابخانه‌ها عمومی در جامعه حائز اهمیت است.

حسنی‌خونسار هدف از برگزاری این جشنواره را اشاعه و ترویج فرهنگ ائمه معصومین (ع)، گسترش فرهنگی کتابخوانی، معرفی کتاب‌های مرتبط با ائمه معصومین، شناسایی و معرفی کتاب‌های فاخر مرتبط با سیره ائمه معصومین و اشاعه و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار دانست.

وی با بیان اینکه مهلت زمانی شرکت در یازدهمین جشنواره کتابخانه رضوی از ابتدای تیرماه و تا پایان آذر ماه ۱۴۰۰ بوده است، خاطر نشان کرد: در این دوره توسط دبیرخانه جشنواره برای هر رده سنی ۲ عنوان و در مجموع ۶ عنوان کتاب معرفی شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: در این دوره از جشنواره علاوه بر قالب‌های پر تکرار همچون چهارگزینه‌ای، نقاشی، پویش کتابخوانی و داستانک، بخش‌های شعر سرای ویژه نوجوانان و بزرگسالان، قصه گویی از منابع جشنواره و منابع آزاد نیز اضافه شد.

حسنی‌خونسار با بیان اینکه یازدهمین جشنواره کتابخانه رضوی در فضای مجازی برگزار شد، بیان کرد: منابع این دوره از جشنواره در پایگاه اینترنتی و همچنین منابع مکتوب نیز در کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در دسترس متقاضیان قرار داشت.

وی با بیان اینکه نهاد کتابخانه‌های کشور هر ساله مسئولیت برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی را عهده دار است، تصریح کرد: در این دوره برای ارتقا جشنواره یک نظرسنجی علمی توسط ایسپا انجام شد که در پیمایش صورت گرفته به نقاط مثبتی از جمله آشنایی کودکان با سیره ائمه، بالا رفتن سطح مطالعه افراد و آگاهی علمی آنها، حس مثبت داشتن نسبت به امام رضا (ع) اشاره شده است.