به گزارش خبرنگار مهر، سلیم خانی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری که با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد با تقدیر و تشکر از اصحاب رسانه به عنوان سخنگویان واقعی حقایق، اظهار کرد: طی چهار سال گذشته تاکنون اقداماتی جهت رفاه همشهریان انجام شده و این مرکز به عنوان یک نهاد خدمترسان با سرعت و دقت وظایف ذاتی خود را انجام میدهد.
وی افزود: در این مدت چهار ساله با تلاشهایی که با کمک همکاران انجام گرفت توانستیم ۲ مرکز پزشکی قانونی در شهرستان جوانرود و شهرستان سرپل ذهاب افتتاح کنیم که با این اقدامات نیازی به انتقال اجساد به مرکز استان ندارند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با اشاره به تأسیس مرکز جدید پزشکی قانونی، تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبارات لازم و مورد نیاز در نظر داریم مرکز پزشکی قانونی دیگری در شهرستان صحنه به منظور رفاه حال بیشتر همشهریان تأسیس شود.
خانی با بیان اینکه ایجاد سالن بحران یکی از نیازهای اساسی پزشکی قانونی استان کرمانشاه است، خاطر نشان کرد: با توجه به تجربه بحرانهایی همچون زلزله و کرونا به دلیل افزایش میزان فوتیها با کمبود مکان برای نگهداری اجساد مواجه بودیم و برای احداث این سالن زمینی به مساحت ۵۰۰ متر با اعتباری نزدیک به ۲۰۰ میلیارد ریال نیاز است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات موجود در پزشکی قانونی ایجاد جعل، ایجاد شکستگی و تصادفات ساختگی بود که با افتتاح مرکز رادیولوژی این مسیر بسته شد و از طریق تصویربرداری از اجساد و مصدومین این مشکل تا حد زیادی برطرف شد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه با اشاره به پیگیری و پاسخ گویی پروندههای کمیسیون، تاکید کرد: به طور متوسط پروندههای پزشکی قانونی کرمانشاه ۲۰ روزه و بازه زمانی پاسخگویی به امور تشریح اجساد طی ۵۰ روز بررسی میشود در حالی که این روند بررسی و پاسخگویی کوتاهتر از زمان تعیین شده از سمت سازمان مرکزی است.
خانی در مقایسه با افزایش میزان معاینات در سال ۹۹ و ۱۴۰۰، گفت: در سال ۹۹ میزان ۴۰ هزار و ۹۰۶ نفر مورد معاینه قرار گرفتند و در سال ۱۴۰۰ تعداد معاینات به ۴۳ هزار رسید و همچنین در سال گذشته ۹ هزار و ۱۴۴ مورد ادعای تصادف، ۱۶ هزار ادعای نزاع، ۶۳۴ مصدوم ناشی از حادثه کار، ۴۶۱ مورد فوتی در اثر تصادف و ۳۹ نفر نیز به دلیل حادثه کار فوت داشتهاند.