معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران با عذرخواهی از مردم تهران به خاطر وضعیت نامناسب پل‌های هوایی، گفت: پل‌های هوایی مکانیزه بعد از رفع عیب در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی درج مصاحبه‌ای با معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران در یکی از رسانه‌ها، مهدی قربانی با ارائه توضیحاتی به اصلاح برخی آمارها و اعداد و ارقام مندرج در مصاحبه موردنظر پرداخت.

قربانی با عذرخواهی از مردم تهران به خاطر وضعیت نامناسب پل‌های هوایی، گفت: سازمان زیباسازی شهر تهران از اول فروردین ۱۴۰۱ پل‌هوایی مکانیزه را از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تحویل گرفته تا بعد از رفع عیب و ایمن‌سازی کامل، آنطور که در شأن شهروندان است، پل‌ها را در اختیار مردم قرار دهد.

وی در ادامه با مرور وضعیت پل‌های هوایی تهران در هنگام تحویل به سازمان زیباسازی گفت: طی کارشناسی‌های صورت گرفته در همان روزهای نخست که پل‌ها را تحویل گرفتیم، ۲۳۹ یونیت از مجموع ۵۰۱ پله برقی به دلیل نقص فنی و بخش دیگری به دلیل ایمنی پایین خاموش بودند.

قربانی با توضیح دلیل خاموشی پله‌های برقی پل‌ها گفت: این پله‌ها در صورت ناایمن بودن، بسیار خطرناک هستند و حتی می‌توانند جان شهروندان را به خطر بیندازند. به همین دلیل شهرداری برای حفظ سلامت مردم تا رفع عیب و ایمن‌سازی، برخی از پله‌ها را خاموش کرده بود.

معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران افزود: از زمان تحویل پل‌ها تاکنون که حدود سه هفته از آن می‌گذرد، سازمان زیباسازی شهر تهران ۷۱ یونیت از ۲۳۹ پله‌برقی که نقص فنی داشتند را بعد از رفع عیب، روشن کرده است. ضمن اینکه در همین مدت نیز، بخش عمده‌ای از پل‌هایی که به دلیل ناایمن بودن خاموش بود را هم رفع عیب و روشن کرده و در اختیار شهروندان قرار داده است.

وی در ادامه از برنامه چهار ماهه سازمان برای ایمن‌سازی و راه‌اندازی پله‌های برقی پل‌های هوایی پایتخت رونمایی کرد و گفت: با تلاش ۲۴ ساعته پای این پروژه خواهیم بود تا بتوانیم اتفاقی که در شأن شهروندان و مد نظر مدیریت شهری است را رقم بزنیم. بر همین اساس، ماهانه ۲۵ درصد این پل‌ها را رفع عیب، روشن و ایمن‌سازی خواهیم کرد و خاموشی پله‌های برقی پل‌ها را به حداقل ممکن می‌رسانیم.

قربانی درباره تأمین قطعات معیوب یونیت‌ها گفت: به دلیل اینکه یونیت‌ها از شرکت‌های مختلف خریداری شده‌اند، قطعاتشان نیز طبیعتاً باید از شرکت‌های مختلف تهیه شود. به هر حال با وجود برخی مشکلات در این راه، بن بستی برای ایمن سازی و راه اندازی پل‌های هوایی نداریم.