به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، این مدار منطقه هایی نزدیک پشت سر به نام IPS را فعال می کند که در پردازش اعداد دخالت دارند و با هیپوکامپ (محل ذخیره خاطرات) مرتبط است.
قبل از آنکه کودکان جمع و تفریق را بیاموزند باید یاد بگیرند کدام سمبل انتزاعی مانند ۴ تا ۶، نشان دهنده کمیت است. این مهارت نیز «حس اعداد» نام دارد.
کارشناسان می دانند که IPS نقش مهمی در تعداد پردازش ها دارد اما مدارهای موجود در یادگیری «حس اعداد» تاکنون مثل یک معما باقی مانده بود.
اکنون محققان به رهبری دکتر هایسانگ چانگ از دانشگاه استنفورد کالیفرنیا می گوید: توسعه مهارت های ریاضی به حس اعداد، توانایی تمایز میان کمیت ها متکی است. برنامه آموزش یکپارچه «حس اعداد» در کودکانی با طیف وسیعی از مهارت های ریاضی از جمله کودکانی که مشکلات یادگیری دارند تاثیرگذار بود. ما مدارهایی در دیواره هیپوکامپ را شناسایی کردیم که تمایزهای فردی در یادگیری را شناسایی می کنند.
او افزود: ما در این تحقیق یک مدار مغزی جدید را شناسایی کردیم که پیشبینیکننده کسب مهارتهای پایه اعداد است و هدفی قوی برای مداخلات مؤثر و نظارت بر واکنش به آموزش شناختی به حساب می آید.
این یک برنامه آموزشی ۴ هفته ای بود که روی ردیابی سمبل های نشان دهنده مقدار اعداد به جای حفظ کردن آنها تمرکز کرده بود.
طی این پژوهش محققان فعالیت هماهنگ بین هیپوکامپ و دیگر بخش های مغز را در ۹۶ کودک آمریکایی ۷تا۱۰ ساله بررسی کردند.
دکتر چانگ می گوید: «حس اعداد» در اوایل کودکی یک عامل پیش کننده موفقیت تحصیلی و شغلی است و نقصان آن به چالش هایی در مهارت های ریاضی منجر می شود. مکانیسم های مدار مغزی که از یادگیری «حس اعداد» پشتیبانی می کنند، با وجود اهمیت شان هنوز به طور کامل درک نشده اند.
او در ادامه افزود: ما در نتیجه یک برنامه آموزشی انگیزشی نظری طراحی کردیم تا مکانیسم های مدار مغز کودکان دختر و پسر دبستانی را مشخص کنیم.
این تحقیق در ژورنال JNeurosciمنتشر شده است.