به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی در خطبههای این هفته نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: زندگی انسان به طور معمول در روز و هفته و ماه، آمیخته با تلاشهایی است که غالباً به امور دنیوی بر میگردد و ماه مبارک رمضان فرصتی است برای بازنگری در فعالیتهای سالیانه دنیوی است، تا با روزه داری و ارتباط بیشتر با خداوند متعال، استغفار، دعا، مناجات، نوع دوستی، صله ارحام و کمک به دیگران درون و باطن انسان از صفا و نورانیت فوق العاده ای برخوردار باشد.
از فرصت ماه رمضان برای صفای باطن استفاده کنیم
وی بیان داشت: از این فرصت ماه مبارک رمضان، روزهای و شبهای ماه مبارک و شبهای لیله القدری که در پیش داریم بتوانیم نهایت کمال و رشد و استفاده را در ایجاد صفای باطن و قلوبی که منور به نور ایمان گردد، بهره برداری کنیم.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه نیمه این ماه مبارک مصادف با ولادت امام حسن مجتبی (ع)، نخستین فرزند خانه نور امیر المومنین حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است، عنوان کرد: دوران ۱۰ ساله امامت این حضرت مانند دوران امامت پدر بزرگوارش آکنده از فعالیت خیانت کاران، دنیا پرستان، منافقین و نفوذیها بود، معاویه که دشمن سرسخت امام علی (ع) و خاندان آن حضرت بود و سودای خلافت در سر داشت، به مقابله با امام حسن (ع) پرداخت و با توجه به شهادت یاران با وفا مانند مالک اشتر و محمدبن ابی بکر، اوضاع بر سپاه امام حسن (ع) بسیار سخت و دشوار بود.
حجت الاسلام شاهرخی ادامه داد: منافقین، دنیا پرستان و نفوذیهایی که نمیتوانستند عدالت امام حسن (ع) را مشاهده کنند و ببینند، وقایعی رقم زدند که همه شما از آن وقایع در تاریخ اطلاع دارید، علیرغم اینکه آن حضرت آمادگی برای جهاد و شهادت داشت، به واسطه برخی نفوذیها کوفه را رها کرد و به مدینه آمد، در تمام مدت ۱۰ سال امامتش در اختناق به سر برد و حتی در درون خانه هم از امنیت و آرامش هم برخوردار نبود و معاویه از همه راههای ممکن در جهت سخت گیری بر آن حضرت وارد میشد، خداوند به ما توفیق عنایت کند که شکر و سپاس بی کران را به واسطه ائمه معصومین و آموزههای آنها با عمل به آنها مسیر ائمه اطهار (ع) را ادامه دهیم.
لزوم توجه به لرستان در حوزه تخصیص آب
وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی عنوان کرد: نامگذاری این روز، حکایت از جایگاه ویژه ارتش جمهوری اسلامی در نظام اسلامی دارد.
نماینده ولیفقیه در لرستان تاکید کرد: از مجاهدتهای لشکر ۸۴ پیاده استان لرستان، فرماندهان، افسران و کادر این لشکر، خانوادههای شهیدان و جانبازان این نیرو در دوران دفاع مقدس که همچنان این مجاهدتها ادامه دارد، تشکر و قدردانی میکنیم.
حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت آب در استان لرستان گفت: موضوع آب، یک موضوع ملی است، باید نگاه ملی و تقسیم کار ملی در این رابطه انجام گیرد، هر تصمیمی در مورد کمبود آب درباره استانهای همجوار لرستان گرفته میشود، این استان هم مورد ملاحظه قرار بگیرد.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه استان لرستان، کانون رودخانههای دائمی و فصلی بوده و استان آبشارها و چشمهها است، موضوع آب یک موضوع چند وجهی است و نمیتوان یک نگاه تک بعدی به آن داشت، میلیونها نفر در طول سال با کم آبی روبرو هستند و کاهش نزولات آسمانی هم آن را تشدید کرده است.
ضرورت مدیریت مصرف آب
نماینده ولیفقیه در لرستان با تاکید بر ضرورت تسریع در اجرای روش آبیاری قطرهای به جای آبیاری غرق آبی و اعمال مدیریت صحیح در تقسیم آب در کشور و استان ما، گفت: در تکمیل سدهای در دست احداث تسریع شود، شبکههای آبیاری ایجاد شود، پمپاژهای آب که آب را به زمینهای کشاورزی میرسانند، هم به زودی به نقطه افتتاح برسند.
حجت الاسلام شاهرخی تصریح کرد: از دادن زمینهای کشاورزی به کسانی که بیرون از این استان هستند و به لرستان می آیند و اقدام به کشت محصولات آبدوست میکنند جلوگیری به عمل آید، شورای آب استان و دستگاههای مرتبط با نهایت همکاری با یکدیگر، کاری کنند که این مقطع از بهار و تابستان را بدون اینکه دچار مشکلاتی شویم پشت سر بگذاریم.
وی تاکید کرد: این یک امر عقلی و منطقی است، سالی که کم آبی است نمیشود مانند سالی که پر آب است، آب را مصرف کرد، حتماً باید مدیریت صحیحی اجرا شود که همه افراد، شهرها، بخشها، روستاها و کسانی که کشاورزی دارند از این آب بتوانند استفاده کنند و باید مسئولان در سطح کشور دقت لازم را به عمل آورند و هم در استان مدیریت صحیح صورت گیرد.
لزوم تنظیم بازار لرستان
نماینده ولیفقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تنظیم بازار در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به ارتباطی که با مردم داریم، بحث عدم تنظیم بازار مردم را آزار میدهد، تنظیم بازار، کنترل قیمت و کیفیت اقلام خوراکی و غیر خوراکی، بهداشتی، ساختمانی، خودرویی و… مورد نیاز مردم باید مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام شاهرخی ادامه داد: باید این امر همچنان در صدر اولویتهای دولت سیزدهم باشد، کار علمی و کارشناسی، نظارت و کنترل، پیشگیری در کنار کارهای حقوقی و قضائی باید در این رابطه مورد توجه قرار بگیرد، اینکه صرفاً گران فروش مجازات شود برای مردم کارساز نیست زیرا جریمه گران فروش به خزانه وارد میشود در حالی کسی که کالایی را گران خریده، از قدرت خریدش کاسته شده است، در هر حال به و هر نحوی باید بازار را تنظیم کرد، اتحادیه اصناف و بازار و دستگاههای مختلف باید در این جهت به وظایف خودشان عمل کنند.