به گزارش خبرنگار مهر، کوروش موسوی تاکامی ظهر سه شنبه در جلسه مدیریت مصرف و بررسی چالشهای گذر از پیک تابستان ۱۴۰۱ گفت: بهتر است ضمن لحاظ پارامترهای فنی؛ شرایط آب و هوایی، تعرفهها، رشد بارهای غیرمتعارف سالیانه و میزان تولید در مناطق، میزان مشارکت در مدیریت بار تعریف شود.
وی، ۸۰ درصد بار مصرفی در مازندران و گلستان را خانگی دانست و افزود: با توجه به صنعتی نبودن این دو استان، باید در زمان اوج مصرف، مدیریت بار بیشتری بر مصارف غیر از صنایع در ایام پیک اعمال شود.
موسوی تاکامی با بیان اینکه مازندران و گلستان بارهای صنعتی بالای ۱ مگاوات زیادی ندارند، ادامه داد: در مرداد ماه احتمالاً با اختلاف بالای بین بار پایه و نیاز مصرف مواجه خواهیم بود، لذا تخصیص میزان مشارکت در مدیریت بار اگر براساس تعرفهها باشد، شرایط بهتر خواهد بود.
مدیر عامل برق منطقهای مازندران و گلستان با تأکید بر اینکه در تخصیص مشارکتها بهتر است بارهای خانگی ضریب بالاتری برای عدم اعمال مدیریت بار داشته باشند، تصریح کرد: با توجه به مصرف بالای خانگی، نرخ رشد بالای مصرف، خوش نشین بودن و تعدد ویلاهای تابستان نشین در این دو استان که مصارف را دوچندان میکنند، پیشنهاد میشود برای عبور از پیک تابستان ۱۴۰۱ میزان مصرف ویلانشین ها به سهمیه استانهای مازندران و گلستان اضافه شود.
وی، میزان برق تأمین شده زمان پیک سال گذشته برای شرکتهای توزیع دو استان مازندران و گلستان را مطلوب و بمیزان ۴۳۰۰ مگاوات اعلام کرد و افزود: امیدواریم امسال ضمن حفظ سهمیه موجود به آن درصد رشد بار اضافه شود.
موسوی تاکامی با بیان اینکه همه توان و تلاش همکاران ما در شرکت برق منطقهای و توزیع ارائه خدمات مطلوبتر به مردم این دو استان است، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد با برنامه ریزی مناسب و حمایتهایی که از طرف شرکت معظم توانیر صورت میگیرد، تابستان را با کمترین مشکل در استانهای مازندران و گلستان عبور کنیم.