بهزاد برارزاده در حاشیه افتتاح طرح تقویت آبرسانی به شهر آمل در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای شتاب بخشیدن به فاضلاب شهرهای قائمشهر، آمل، محمودآباد، تنکابن و رامسر شرکت آب و فاضلاب مازندران توسط بانک مرکزی از بانک توسعه اسلامی درخواست وام داشته که استعلامهای مربوط به آن انجام شده و توسط حوزه صندوق ارزی بانک مرکزی کشور فرایند اداری آن در حال انجام است.
وی با بیان اینکه انتظار هست که نمایندگان مازندران هم درشتاب بخشیدن به روند جذب و ابلاغ سریعتر این وام به صورت جدی پیگیری کنند، تصریح کرد، درصورت اختصاص اعتبار، پیش بینی میشود، فرایند طرحهای فاضلاب ۵ شهر استان از نیمه دوم سال جاری با انتخاب پیمانکاران اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران همچنین با بیان اینکه متأسفانه استان دربخش فاضلاب نیز دچار یک عقب ماندگی محسوس نسبت به دیگر استانهای کشور است، گفت: یکی از جدی ترین دلیل این امر کمبود منابع اعتباری است.
برارزاده افزود: یکی از نمونه های بارز عقب ماندگی طرحهای فاضلاب درشهر ساری بوده که بعد از ۱۷ سال، اجرای آن تکمیل وبهره براری شده بود.
وی اضافه کرد، در سفر سال گذشته رئیس جمهور به مازندران ۶۱۰ میلیارد تومان اعتبار به مدت سه سال برای طرحهای آب و فاضلاب مصوب شد که با جذب این اعتبار بخشی از مشکلات این حوزه نیز تا حدودی برطرف خواهد شد.
شهرداریها برای اصلاح شبکههای آب به کمک آبفا بیایند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران دربخش دیگری با اشاره به اینکه افزایش ساخت وسازهای مسکونی وشهری، درخواست خدمات از این شرکت را نیز همزمان افزایش داده است، گفت، بسیاری از شبکههای انتقال آب در شهرهای استان قدیمی و فرسوده شده واین وضعیت باعث شکستگی وهدر رفت آب میشود.
برارزاده افزود: برای اصلاح ونوسازی شبکههای توزیع آب در شهرهای استان به طور جدی نیاز هست شوراهای اسلامی و شهرداریها نگاه حمایتی وکمکی داشته باشند.
شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۵۶۵ هزار مشترک در ۵۸ شهر و سه هزار روستا استان زیرپوشش خدمات خود دارد.