احمد یزدانپناه در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولین برداشت عضو در سطح استان بوشهر در سال ۱۳۸۴ انجام شده و تاکنون ۳۰۰ ارگان جهت پیوند عضو از بوشهر به شیراز و تهران فرستاده شده است.
وی تصریح کرد: تا سال ۹۴ به مدت ۱۰ سال ۸ اهدای عضو در استان صورت گرفته بود از سال ۹۵ با فعالیتهای صورت گرفته در راستای فرهنگسازی، آموزش و تربیت کوردیناتورهای تیم پیوند اعضا شاهد رشد چشمگیر اهدای عضو در استان بودهایم.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از ۸ اهدای عضو استان بوشهر در طی ۱۰ سال به ۹۴ اهدای عضو تا سال ۱۴۰۰ رسیدهایم که نتیجه تلاش همکاران در تیم واحد فراهم آوری اعضا پیوندی و صد البته نشانهای از شعور و ایثارگری انسانهای وارسته دیارمان در رضایت به اهدای عزیزانشان که دچار مرگ مغزی شدهاند است.
یزدانپناه ضمن پیوستن به کمپین اهدا عضو اظهار داشت: شعار کمپین اهدا عضو برای نجات زندگی لحظهها مهم است، این کمپین با هدف گسترش فرهنگ اهدا عضو تشکیل و اقدام به توزیع کارت کرده است.
وی با عنوان اینکه هر فرد مرگ مغزی میتواند جان هشت تن را نجات دهد، تصریح کرد: علاقهمندان به عضویت در این کمپین میتوانند جهت تکمیل فرم به ایستگاه کمپین اهدای اعضا در محل دفتر پرستاری دانشگاه مراجعه کنند.
یزدانپناه تأکید کرد: با توجه به شمار بالای بیماران نیازمند عضو و همچنین آمار افراد مبتلا به مرگ مغزی انتظار میرود مشارکت مردم در اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی افزایش یابد.
وی اضافه کرد: با مرگ مغزی دیگر هیچ امیدی برای بازگشت بیمار به زندگی وجود ندارد بنابراین خانوادهها میتوانند به اهدا اعضای این افراد به چندین نفر دیگر حیات بخشند و در حقیقت از این طریق میتوانند عزیزان خود را در قید حیات ببینند.
فرهنگ اهدای عضو بیماران مرگ مغزی ترویج یابد
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: اگر فرهنگ اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در کشور ترویج یابد بهطور حتم دیگر بیماری که نیازمند عضو باشد بهراحتی جان خود را از دست نمیدهد.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد یزدان پناه سرپرست معاونت درمان و حجت الاسلام مهدی جمالی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به کمپین اهدا عضو پیوستند.