به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله فتحی بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی در این شهرستان اظهار کرد: عملیات برداشت برداشت گل محمدی از گلستانهای این شهرستان از اواخر فروردین ماه آغاز شده و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان داراب از نظر سطح زیر کشت و میزان تولید گل محمدی مقام نخست کشور را به اختصاص داده است، افزود: سطح زیر کشت گل محمدی این شهرستان ۵ هزار و ۶٠٠ هکتار است که از این میزان ۵٠٠ هکتار آبی و مابقی به صورت دیم کاشت شده است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی داراب متوسط عملکرد گل محمدی دیم و آبی در این شهرستان را به ترتیب ١٢٠٠ و ٢۵٠٠ کیلوگرم در هکتار عنوان نمود و تصریح کرد: در سال جاری با توجه به خسارت سرمازدگی به بخشی از گلستانهای این شهرستان پیش بینی میشود حدود ۶ هزار تن گل محمدی به صورت گلبرگ تر و غنچه در این شهرستان برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه عمده گلستانهای دیم این شهرستان در مناطق لایزنگان، نوایگان، شکرویه و مروارید واقع شده است افزود: ٧٠ درصد گل محمدی این شهرستان به صورت غنچه و گلبرگ خشک به فروش میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب افزود: گل محمدی این شهرستان به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن علاوه بر بازارهای داخلی به اروپا، کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر میشود.