سنندج - سرپرست هیأت باستانی کردستان گفت: مراسم گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیر عمد با حضور خیرین کردستانی در زورخانه پهلوان نادر سنندج برگزار می شود.

به گزارش مهر از کردستان، اصغر گومه‌ای دوشنبه شب در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: ورزش باستانی به فرمایش مقام معظم رهبری، جزئی از فرهنگ و تاریخ ماست که باید آن را احیا کرد.

وی افزود: هیأت ورزش زورخانه ای کردستان نیز در این راستا اقدامات زیرساختی را در شهرستان‌های مختلف استان شروع کرده است.

گومه ای، ورزش پهلوانی را یک خدمت فرهنگی به مردم عنوان کرد و گفت: سنت حسنه دستگیری از مظلومین در ایران اسلامی قدمت تاریخی دارد و هیأت باستانی کردستان نیز به منظور شرکت در امر نیکو آزادسازی زندانیان غیرعمد، جشن گلریزان را طی چند روز باقی مانده ماه مبارک رمضان در زورخانه پهلوان نادر سنندج برگزار می‌کند.

وی در ادامه سخنان خود به برنامه‌های هیأت باستانی کردستان اشاره کرد و گفت: دیدار با پیشکسوتان و نام‌آوران عرصه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی استان یکی از برنامه‌های محوری هیأت است که به منظور معرفی و شناساندن هر چه بهتر این بزرگواران به جامعه برگزار می‌شود.

گومه ای خاطرنشان کرد: از ۱۸ دی ماه سال گذشته تاکنون اقدامات قابل توجهی در هیأت باستانی استان انجام شده که اعزام تیم زورخانه‌ای استان به مسابقات ملی و کسب دو رتبه برتر از جمله آن هاست.

وی افزود: دیدار با رؤسای هیأت‌های شهرستانی، برگزاری یادواره شهدای زورخانه‌ای و تجلیل از خانواده آنان، تعیین کمیته‌های هیأت استانی، اجرای برنامه‌های زورخانه‌ای در ماه رمضان، نشست احیای ورزش زورخانه‌ای در زندان‌ها، تدوین تقویم برنامه‌های سال و اعزام تیم زورخانه‌ای به شبکه ورزش را از جمله برنامه‌های در دست اجرای هیأت باستانی کردستان برشمرد.

وی اظهار کرد: هیأت باستانی کردستان جزو ۵ هیأت برتر کشور است و به دنبال برنامه‌ریزی دقیق، اجرای خوب و نظارت مستمر و هوشمند هستیم تا ضمن حفظ جایگاه کشوری ورزش زورخانه‌ای استان، این جایگاه را به مرحله ایده‌آل برسانیم.

سرپرست هیأت باستانی کردستان گفت: بجز سروآباد و بانه، هیأت زورخانه‌ای در تمامی شهرستان‌های استان فعال است و همه شهرستان‌ها جز مریوان دارای سالن گود زورخانه هستند.

گومه ای افزود: در حال حاضر ۱۵ سالن زورخانه در استان کردستان وجود دارد که چهار مورد آن در سنندج و مابقی در شهرستان‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: استعدادیابی پایه، حضور در لیگ برتر و کسب عناوین برتر، بازآموزی و تقویت ورزشکاران، مربیان و مرشدان یکی از برنامه‌های محوری هیأت باستانی استان کردستان در سال جاری است.

وی افزود: کمبود تجهیزات، ضعف در زیرساخت‌ها و فرسوده بودن زورخانه‌ها بخصوص در شهرستان‌های استان یکی از مسائل و مشکلات هیأت باستانی است و امیدواریم با حمایت مسئولان استانی این نواقص رفع شود.

گومه‌ای اظهار داشت: برای برگزاری لیگ استانی باستانی هم با چند شرکت صنعتی جلساتی برگزار کردیم که در صورت تأمین اعتبار، لیگ را برگزار خواهیم کرد.