به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کاظمی فرد، با هدف بررسی عملکرد دفاتر خدمات الکترونیک قضائی و همچنین دیدار با مردم از یکی از این دفاتر در تهران بازدید کرد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با بیان اینکه تمام تلاشمان را به کار گرفتیم که اصلاح آئیننامه دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با سرعت انجام شود، تاکید کرد: به جرأت میتوان گفت که زمان زیادی را برای اصلاح این آئیننامه صرف کردهایم، زیرا معتقدیم استفاده از ظرفیتهای دفاتر خدمات الکترونیک قضائی یک فرصت است که با خدمات مطلوب به مراجعهکنندگان، رضایت مردم را به همراه خواهد داشت.
محمدکاظمیفرد با اشاره به اینکه ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضائی یکی از خدمات نوینی است که در قوه قضائیه انجام شده است و این امکان را فراهم کرده است تا بخش خصوصی قسمتی از کارهای قوه قضائیه را انجام دهد، افزود: باید با استفاده از ظرفیت ۶ هزار کارمند در این دفاتر در جهت ارائه خدمات بیشتر به مردم گام برداریم.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه تاکید کرد: ترتیبی اتخاذ شده است که همانطور که خدمات در پنجره واحد در حال افزایش است، ارائه خدمات در دفاتر الکترونیک قضائی نیز افزایش یابد و اگر فردی به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه میکند، بتواند از تمام خدمات قوه قضائیه بهرهمند شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در پنجره واحد قوه قضائیه تمام خدماتی که در اختیار همه افراد قرار میگیرد از جمله ابلاغ الکترونیک قضائی، نوبتدهی قضائی، استعلام سوابق محکومیتهای مالی، استعلام مدارک قضائی، گواهی عدم سوءپیشینه، استعلام وضعیت وکیل و ثبت شکواییه سرقت را میتوان انجام داد، گفت: همچنین در این پنجره واحد فرد میتواند جلسات رسیدگی که به صورت الکترونیکی قرار است برگزار شود را ببیند. در عین حال میتواند به نظرسنجی که از سوی قوه قضائیه برای او ارسال میشود پاسخ دهد. دادخواست بدوی و تجدیدنظرخواهی دیوان عدالت اداری و «ثبت من» را نیز در این پنجره واحد قرار دادهایم.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه تاکید کرد: همچنین در آئین نامه جدید دفاتر خدمات الکترونیک، خدمات به ایرانیان خارج از کشور، بیماران خاص و مناطق محروم مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است، در این بازدید رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در فضایی صمیمی با مراجعان به گفتوگو نشست و برای تسریع در امورشان راهکارهایی ارائه داد.