به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هندوستان تایمز، وی در این همایش دوروزه در مورد فناوری اطلاعات که دیروز در گجرات برگزار شد، با درخواست از قضات، وکلا و وزارتخانههای مجری قانون برای درک بهتر این مسائل، گفت: همه کسانی که در مکانیسم توزیع عدالت دخیل هستند یعنی قضات، وکلا، آژانسهای اجرای قانون، و دیگران، اکنون باید درک کاملی از فناوریهای جدید داشته باشند.
او در این مراسم گفت: "توسعه سریع فناوری منجر به افزایش پیچیدگی حتی در حوزه قانونی و نظارتی کشور شده است. به عنوان مثال، پیشرفتهای فناوریهایی مانند ارزهای دیجیتال، حفاظت از دادهها، رمزگذاری و هوش مصنوعی باعث شده که دادگاهها و سازمانهای مجری قانون با مسائل جدیدی درگیر شوند. با گذشت زمان، احتمال دادخواهی و طرح شکایت در این زمینهها بیشتر میشود.»
رئیس دادگستری هند ضمن تاکید بر استفاده از روند میانجیگری برای حل دعاوی مرتبط با فناوری ارتباطات اطلاعات برای پیشبرد عدالت، گفت: این کار خلق دنیایی بهتر را ممکن میکند. در عصر مدرن، استفاده از روشهای جایگزین حل اختلاف مزایای متعددی دارد. با پیشرفت فناوری، طرفین میانجیگری آنلاین را ترجیح میدهند. این امر موجب صرفهجویی در وقت و هزینهها میشود. میانجیگری آنلاین با وعده عدالت ساده و مقرون به صرفه برای همه، میتواند انقلابی در نظام اجرای عدالت ایجاد کند.