به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه فرانس ۲۴، بیش از ۴۰ میلیون نفر دیگر در جهان در معرض گرسنگی قرار دارند.
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) روز چهارشنبه اعلام کرد تعداد افرادی که با گرسنگی مواجه بودند به ۱۹۳ میلیون نفر رسیده است.
فائو در گزارش سالانه خود اعلام کرد نزدیک به ۴۰ میلیون نفر دیگر به ناامنی حاد غذایی دچار می شوند.
از سویی کارشناسان هشدار داده اند که جنگ اوکراین می تواند به تشدید قحطی دامن زند. سازمان ملل «ناامنی حاد غذایی» را ناتوانی فرد در مصرف غذای کافی تعریف می کند به نحوی که زندگی یا معیشت او را در معرض خطر فوری قرار دهد.
در میان ۵۳ کشوری که با این مشکل دست به گریبان هستند، بیشترین آسیب متوجه جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، یمن و افغانستان است. در افغانستان میلیونها نفر پس از سقوط دولت، به دلیل بحران مالی پس از تسلط طالبان با خطر گرسنگی مواجه هستند.
فائو تاکید می کند تهدید ناشی از این گرسنگی، به قحطی کشیده شود و باعث مرگ گسترده شود. تعداد افراد در معرض خطر گرسنگی از زمان انتشار اولین گزارش فائو، برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ به طور مداوم در حال افزایش بوده است.
این نهاد سازمان ملل تاکید کرد که افزایش تعداد افراد در معرض قحطی در سال ۲۰۲۱ ناشی از تلاقی سه عامل درگیری، بحران آب و هوایی و شوک های اقتصادی بوده و مردم ۵۳ کشور را تحت تاثیر قرار داده است. اگرچه این گزارش تاثیر درگیری در اوکراین را در نظر نمیگیرد، اما فائو میگوید که جنگ ویرانگرترین تأثیرات را بر کشورهای دچار بحران غذایی و در آستانه قحطی خواهد داشت.