محبوب حیدری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تخصیص اعتبار بازآفرینی بازار تاریخی اردبیل از محل اعتبارات بازآفرینی و در قالب کمک به بازسازی بازار بوده که در سفر معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در سال ۹۹ مصوب شده است.
وی خاطرنشان کرد: دلایل جذب نشدن اعتبارات و اجرایی نشدن این طرح عمدتاً متوجه میراث فرهنگی استان اردبیل است که شرایط عملیاتی شدن این پروژه را فراهم نکرده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: با اعلام اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل مبنی بر عدم امکان تهیه و دپوی مصالح مورد نیاز در محل یکی از عوامل جذب نشدن این اعتبار است.
حیدری بیان کرد: مشکل قانونی ناشی از مالکیت بخش خصوصی در بخش عمدهای از بازار و عدم تأمین آورده توسط اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل به رغم اقدام مشترک در این حوزه از دیگر دلایل اجرایی نشدن طرح بازآفرینی و مرمت بازار تاریخی اردبیل است.
وی بیان کرد: با ارائه برآورد کارهای اجرایی در اواخر سال گذشته با یک سال تأخیر و به صورت ناقص و بدون مشخصات فنی برای مکانهای خارج از مصوبه و برای یک پنجم اعتبار که به دلیل فهرست بهای زمان اجرا در حال حاضر فاقد اعتبار بوده نیاز به اصلاح داشته که این هم از کوتاهی و قصور میراث فرهنگی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اضافه کرد: به رغم اهمال و سهل انگاری انجام شده در این زمینه اداره کل راه و شهرسازی نسبت به اخذ مجوزهای لازم برای تأمین هزینه از محل منابع داخلی شرکت بازآفرینی اقدام کرده است.
حیدری اظهار کرد: به هیچ وجه مطالب درج شده در سایتها و کانالها از سوی مسئولان میراث فرهنگی اردبیل مبنی بر اهمال راه و شهرسازی در جذب بودجه ۱۶ میلیارد تومانی وزیر میراث فرهنگی قابل قبول نیست و اصلیترین مقصر در این قضایا اهمال و سستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل است.