به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور عصر یکشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به میزبانی استان از رویداد بین المللی گردشگری اظهار داشت: فلسفه وجودی اکو از بد تأسیس، فعالیتهای مشترک اقتصادی بود و در این رویداد به گردشگری استان توجه ویژه ای میشود.
وی با اظهار اینکه گردشگری یکی از سکوهای حرکت به سمت توسعه، پیشرفت و رشد استان محسوب میشود، افزود: یکی از موضوعات مهم استان، دست یافتن به توسعه همه جانبه و مطلوب بوده است و گردشگری از محورهای مهم توسعه به شمار میرود.
وی ادامه داد: با برگزاری رویدادهای بین المللی میتوانیم این پیام را به جهان مخابره کنیم که جهت گیری دولت مردمی و مدیریت عالی اجرایی استان، تمرکز بر رشد فعالیت اقتصادی استان همراه با جذب سرمایههای بین المللی و فناوریهای نوین است.
حسینی پور افزود: مازندران با وسعتی حدود یک درصد از مساحت کشور در اکثر تولیدات کشاورزی دارای رتبه اول تا پنج است و این استان دروازه ورود به بازارهای کشورهای اکو است.
استاندار مازندران یادآور شد: مازندران با سه بندر مهم و استراتژیک نقش مهم و مؤثری در حوزه اقتصاد دارد و آمادگی داریم با پذیرش سرمایههای داخلی و خارجی و تأمین کامل امنیت برای تعامل و ارتباط با کشورهای همجوار گام برداریم.
وی به ظرفیت کشورهای عضو اکو و اتحادیه شانگهای اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به صورت انفرادی با کشورهای عضو اکو تبادلاتی داریم تا فرصت جدیدی را در حوزه گردشگری و اقتصاد در استان فراهم کنیم.
دعوت از ۱۱ اقوام ایرانی در نمایشگاه صنایع دستی
مهدی ایزدی سرپرست میراث فرهنگی مازندران با اظهار اینکه ۱۱ اقوام استانها برای رویداد گردشگری ساری دعوت شدند، نمایشگاه صنایع دستی، گلاب و بهار ایران، خوراک مازندران در قالب ۷۰ غرفه دایر میشود.
محمدعلی نوبخت فرماندار ساری نیز در این نشست توسعه پایدار را از جمله اهداف رویداد بین المللی گردشگری ساری بیان کرد و گفت: این رویداد دریچهای برای ورود استان به عرصههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و غیره است.
وی معرفی استان به گردشگران خارجی را از جمله برنامهها بیان کرد و گفت: نمایش فضاهای گردشگری، معرفی جاذبهها و اقتصاد گردشگری و تبادل و تعاملات اقتصادی از جمله اهداف و برنامهها است.