البرز - استاندار البرز گفت: آنچه که در توان داشته باشم برای حل مسائل مجموعه دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش انجام می‌دهم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی در دیدار با اعضای هیأت علمی و امنای دانشگاه فرهنگیان استان البرز که در هفته گرامیداشت معلم برگزار شد، ضمن تبریک ایام و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری، افزود: معلمی شغل انبیاست و دارای جایگاه رفیعی است، چراکه در مسیر تعلیم و تربیت و پرورش نسل آینده، همانند شمع، صبورانه و ایثارگرانه می‌سوزند و روشنی می‌بخشند.

وی ادامه داد: به عنوان خدمتگزار مردم در استان و نماینده دولت، آنچه که در توان داشته باشم برای حل مسائل مجموعه دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش انجام می‌دهم.

عبداللهی گفت: سرانه‌های آموزشی البرز با ضعف جدی مواجه است بنابراین برای ارتقا زیرساخت‌های این حوزه به معنای واقعی آستین‌ها را بالا زده‌ایم.

وی افزود: در سفر رئیس جمهور به استان توفیق یافتیم مصوبه ساخت ۱۰۰ مدرسه در مرحله اول، را دریافت کنیم.

استاندار البرز گفت: در خصوص دانشگاه فرهنگیان باید با تعامل و همپوشانی ویژه‌ای وارد عمل شویم و از ظرفیت‌های موجود به نحو مطلوب بهره برداری کنیم.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان باید متناسب با اهمیت آن و شأن و منزلت معلمان باشد.

عبداللهی گفت: مدیران مربوطه باید با اهتمام ویژه‌ای درصدد ایجاد بسترهای لازم جهت دانشگاه فرهنگیان باشند.