نشست و معرفی کتاب «تئوری کاربردی خط خطی درمانی» نوشته نرگس رضاپور روز ۲۰ اردیبهشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست و معرفی کتاب «تئوری کاربردی خط خطی درمانی» نوشته نرگس رضاپور روز ۲۰ اردیبهشت برگزار شد.

کتاب «تئوری کاربردی خط خطی درمانی» تحقیق و پژوهشی از نرگس رضاپور صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه «هنر ترکیبی» است که پس از گذر بیست و اندی سال تحقیق و تفحص به چاپ رساند.

در این‌نشست علمی اساتیدی همچون خانم سلطانی مدیر مرکز توانبخشی انجمن حمایت از عقب ماندگان ذهنی، شجاع جزایری مدرس دانشگاه، هنردرمانگر و استاد مشاور کتاب، پرفسور نجمی روانپزشک، بابک محمدی کارگردان، فیلمنامه‌نویس و فیلم‌ساز در خصوص تئاتر درمانی به ایراد سخنرانی پرداختند.

همچنین علیزاده شخصیت پژوه و مدرس روانشناسی، اسلامی رئیس موزه هنرهای معاصر و غفور گرشاسبی در تمام مراحل شکل گیری این کتاب نویسنده را یاری کردند.

در پایان نرگس رضاپور پژوهشگر و نویسنده کتاب، درباره تحقیقات و خط خطی درمانی و اهمیت آن در زندگی روزمرگی که باعث رهایی افکار از ذهن می‌شود سخن گفت.

همچنین وی به اهمیت این تحقیق به عنوان مبانی هنر درمانی و اشاره بر این داشت که هنردرمانی باید جز مهمی از خانواده و جامعه ایرانی باشد.

رضاپور در ادامه گفت: در این کتاب به مشکلات ژنتیکی پرداخته نشده و بیشتر سعی شده راهکارهای مناسبی برای رفتارهای بهنجاری که تبدیل به نابهنجار می‌شود و رفتارهای عمد و غیر عمد تربیتی، برخوردها و عملکردهای پدر، مادر و اطرافیان و جامعه پیدا شود.

وی ادامه داد: اگر هم در این بین مشاهده می‌کنید، با کودکان سندروم دان تحقیقاتی را انجام داده‌ایم، برای اهمیت پروژه تحقیقاتی بوده است.