اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از وزش باد و خیزش گردوخاک به ویژه در نیمه شرقی استان خبرداد.

ابراهیم هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وزش باد همراه با گرد و خاک تا پایان هفته به ویژه در نیمه شرقی استان ادامه دارد.

وی افزود: آسمان استان طی ۲ روز آینده صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و پدیده غالب بیشتر مناطق وزش باد به نسبت شدید است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به کاهش یک تا ۲ درجه‌ای کمینه دمای هوا در مناطق غربی استان، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۰ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

هنرمند اضافه کرد: خوروبیابانک با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای پنج درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.