به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی فخاری صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با گرامیداشت سالروز تأسیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مازندران استانی حادثه خیز است وباید همواره آماده باشیم، افزود: ما در استان پرخطر و پرریسک زندگی میکنیم و در کنار مردم باید آماده باشیم.
وی ادامه داد: دو سوم مساحت مازندران، شیبدار، کوهستانی، صعب العبور و جنگلی است و دو قله کوهستانی پرخطر نظیر دماوند در استان وجود دارد و ۱۵ گردنه کوهستانی پرخطر نیز در استان واقع شده است.
وی وجود پنج محور کوهستانی، دو محور جلگهای را از جمله جاذبهها و حساسیتهای استان بیان کرد و گفت: وجود ۶۳ رود و ۱۵ رودخانه پرخروش وضعیت استان را خاص و حساس کرده است.
فخاری با اظهار اینکه مازندران دومین استان دارای تراکم جمعیتی کشور است، ادامه داد: مجاورت با شش استان کشور از جمله تهران، خطرپذیری استان را افزایش داده است و علاوه براین، استان معین و پیشتاز تهران و استانهای حاشیه هستیم.
مدیرکل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به آزادسازی ساحل و دسترسی مردم به این مناطق گفت: ۷۵ درصد مساحت استان روی گسلهای فعال زلزله است و ۹۰ درصد مردم روی این گسلها زندگی میکنند.
وی ادامه داد: جاده، دریا، کوهستان و تعطیلات شرایط خطرپذیری استان را بیشتر کرده است و هر ساله ۳۲ حوادث و مخاطرات طبیعی را در استان شاهد هستیم از این رو آمادگی، توانمندسازی، به روزسازی تجهیزات و لجستیک مهمترین مأموریت است.
وی از تدوین سند و چشم انداز هشت ساله براساس واقعه نگاری در استان خبر داد و گفت: این سند براساس تکالیف، شناسایی آسیبها، چالشها و موانع تدوین و تهیه شده است.
فخاری نوسازی یگان لجستیک را از دیگر برنامهها برشمرد و گفت: یگان لجستیک استان در گذشته زمینگیر شده بودند و اکنون تمامی آمبولانسها با مشارکت امدادگران و خیران بازسازی شده است و خیران دو میلیارد تومان در این زمینه کمک کردند.
مدیرعامل هلال احمر مازندران با اظهار اینکه تمامی لوازم و تجهیزات موجود در انبارها مجهز شدند و آماده به کار هستند، افزود: تلاشهای خوبی برای آماده سازی یگان امدادی در استان صورت گرفته است