به گزارش خبرنگار مهر، رضا کریمی شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت استاد نادر طالب زاده که به همت دستگاههای فرهنگی کرمانشاه در محل حوزه هنری برگزار شد، اظهار کرد: شهید آوینی همواره بر استفاده از استاد نادر طالب زاده تاکید داشتند زیرا استاد زاده در غرب زندگی و شرایط آنجا را به خوبی درک میکردند.
وی افزود: با وجود امکانات رفاهی استاد نادر طالب زاده پس از وقایع سینما رکس آبادان در حالی که تعداد افراد بسیاری قصد عزیمت به آمریکا و اروپا را داشتند در یک هواپیمای خالی به کشور باز میگردند و مجذوب انقلاب میشوند.
معاون ادارهکل نهاد کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه تصریح کرد: کتاب راز رسانه در ۲ جلد نگارش شده که حاوی زندگینامه، مصاحبه و گفتگوهای این هنرمند انقلابی است و همچنین نادر طالب زاده فعالیت خود را از مستندسازی در جنگ تحمیلی آغاز و پس از وقوع جنگ بوسنی به انجا سفر کرد و مستندهایی تهیه کرد.
کریمی با اشاره به اینکه نادر طالب زاده با مستندسازی و کارگردانی بیگانه نبود، گفت: استاد طالب زاده دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی و کارگردانی سینما بود و به همین دلیل آثار ایشان برجسته است و از جمله اقدامات برجسته این هنرمند انقلابی میتوان به ساخت برنامههای راز و عصر اشاره کرد که با حضور کارشناسان برجسته ایرانی و خارجی تهیه و پخش میشد.
وی ادامه داد: این هنرمند و دیده بان فرهنگ انقلابی برای اولین بار در برنامههای خود موضوعاتی از قبیل عدالت خواهی و کم آبی و مشکلات خوزستان را مطرح کرد در حالی که بسیاری از افراد از پرداختن به چنین موضوعاتی اجتناب میکردند.
معاون ادارهکل نهاد کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه بیان کرد: یکی از اقدامات برجسته استاد نادر طالب زاده برگزاری جشنواره عمار بود که توانست از طریق آن با ایجاد انگیزه فیلم سازان و مستندسازان جوانی را شناسایی و تربیت کند و همچنین برگزاری کنفرانس افق مو که ماهیتی ضد استکباری داشت منحر به ممنوع الورود شدن این هنرمند به آمریکا شد.
کریمی تاکید کرد: استاد نادر طالب زاده همواره در آثار خود سعی میکرد که دیگران مطرح کند نه آنکه برای خود شهرت به دست آورد و در این مسیر افراد تأثیرگذاری را به کشور معرفی کرد.