پیمان گرامی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی ورزش و سلامت و تأثیر آن اظهار داشت: برای دعوت مدارس شنا و استخرها مکاتبه لازم با اداره کل و فدراسیون شنا انجام شده است تا به صورت تخصصی یکی از غرفهها به مباحث شنا پرداخته شود.
وی ادامه داد: همه رشتههای ورزشی از جمله شنا به صورت همگانی و قهرمانی حضور دارند اما همچنان مردم برای ورود به این رشته و استخرها واهمه دارند.
بازگشت اعتماد مردم به استخر و شنا
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلوی استان اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به تعطیلی این مراکز در دوران کرونا این نمایشگاه باعث میشود تا دوباره مردم به این رشته ورزشی اعتماد کنند و نمایشگاه تخصصی ورزش و سلامت بهترین مکان برای صحبت با کارشناسان مربوطه است.
وی با بیان اینکه مدارس مجوز دار شنا در این نمایشگاه حضور خواهد داشت، گفت: بسیاری از مدارس به صورت غیر رسمی و بدون مجوز اقدام به آموزش شنا میکنند که حضور مردم و این مدارس در این نمایشگاه سبب افزایش آگاهی و آشنایی با چنین مدارسی است.
ارزش آب درمانی و نشاط اجتماعی ورزش شنا
گرامی در خصوص ویژگیهای بارز این ورزش گفت: دو بُعد نشاط اجتماعی و آب درمانی این ورزش بسیار حائز اهمیت است که در سالهای اخیر به ارزش آب درمانی و هیدروتراپی توجه ویژهای شده است.
وی با اشاره به قهرمانیهای این ورزش نسبت به سایر ورزشها گفت: این رشته ورزشی حدود ۱۲۳ مدال در مسابقات آسیا دارد، در صورتی که فوتبال و بسکتبال هرکدام یک مدال دارند.
تولید محصولات شنا با همکاری دانش بنیان
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلوی استان اصفهان خاطر نشان کرد: محصولات این رشته ورزشی وارداتی است و برای تولید و خودکفایی در این زمینه تلاش شده که با یک واحد دانشبنیان همکاری و برای جذب سرمایهگذار اقدام کنیم که این نمایشگاه در این مسیر نیز فرصت مناسبی خواهد بود.
وی با گلایه از سیستم مجوز دهی گفت: لازم است که اداره کل ورزش و نهادهای مربوطه برای مجوز دهی همراهی بیشتری داشته باشند تا در این مدت کوتاه برای برگزاری نمایشگاه مجوز دهی نیز تسهیل شود.