سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان بر الگوسازی در گام دوم انقلاب با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: برای این منظور از نیروهای متخصص بومی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی ظهر شنبه در دیدار با مسئولان آموزش و پرورش استان سمنان به میزبانی دفتر خود در سمنان با بیان اینکه رعایت عدالت در توزیع بودجه و امکانات همچنین نیروی انسانی از جمله مهمترین تأکیدات ما به مسئولان این اداره کل است، تاکید داشت: باید برای این منظور از ظرفیت نیروهای فرهیخته در آموزش و پرورش استان سمنان استفاده و به خصوص در توزیع نیروی انسانی اقدامات خوبی را صورت داد.

وی با بیان اینکه دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی جهاد تبیین و همچنین الگوسازی در گام دوم انقلاب است، تاکید کرد: الگوسازی در گام دوم انقلاب با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش بسیار اهمیت دارد چرا که تربیت نسل آتی انقلاب را بر عهده دارد و این رسالتی خطیر است.

خیزش نیروهای نخبه

امام جمعه سمنان با بیان اینکه آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و حوزه محل خیزش نیروهای توانمند و نخبه است، ابراز کرد: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و آموزش و پرورش وظیفه‌ای خطیر در تربیت انسان‌های مسئولیت پذیر و توانمند دارد.

مطیعی ضمن اشاره به افت تحصیلی دانش آموزان به دلیل آموزش‌های مجازی ناشی از شیوع کرونا، افزود: امید است با حضوری شدن مدرسه‌ها ضعف آموزشی و پرورشی دانش آموزان جبران شود.

ارتقای حجاب و عفاف

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه تشکیل قرارگاه حجاب و عفاف با عنوان قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی از جمله اقدامات ویژه آموزش و پرورش است، گفت: تشکیل این قرارگاه از برنامه‌های حوزه پرورشی و پیوست سند تحول بنیادین است که باید اجرایی شود

محمد شاه حسینی ساماندهی نیروی انسانی به ویژه در دوره ابتدایی را به مثابه یکی از بخش‌های مورد توجه آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد: تشکیل کارگروه کانون‌های مشورتی به منظور دستیابی به اهداف تعالی در تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش استان تشکیل خواهیم داد و از همه گروه‌ها در تصمیم‌گیری به خصوص معلمان که در کف مدرسه هستند استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه برای نهادینه کردن مکتب حاج قاسم سلیمانی در بین دانش آموزان طرحی ارائه شده یکی از نکات تربیتی و مدیریتی که حاج قاسم فرمودند قله است که اگر به قله توجه شود دامنه‌ها هم سرسبز خواهند بود، افزود: نبود فرصت قرارگاه آموزشی (فرصت داخل مدرسه) و ضعف نظام یادگیری ۲ عامل مهم در فقر یادگیری در بین دانش آموزان است که رفع ضعف آموزشی با برگزاری کلاس‌های حضوری از اسفندماه تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اجرا شد و مرحله دوم آموزش حضوری در تیر و مرداد ماه امسال دنبال می‌شود.