نورآباد- فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه کامیون و کشف انواع تجهیزات دیجیتال رایانه‌ای قاچاق به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در ایست و بازرسی «گشور» دلفان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یحیی الهی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا مأموران ایست و بازرسی «گشور» شهرستان دلفان در محور کرمانشاه - نورآباد به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را توقیف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودرو ۳ هزار و ۸۲۰ قلم انواع تجهیزات دیجیتال رایانه‌ای قاچاق فاقد مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۸۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

سردار الهی ضمن هشدار به قاچاقچیان اقتصادی که پلیس با قاطعیت با آنان برخورد قانونی خواهد کرد؛ به شهروندان توصیه کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را بلافاصله از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.