وی در این باره به خبرنگار مهر گفت: "در طول این دوازده دوره مشکل مخاطب را در همه استانها داشتهایم که باید ریشهیابی شود. البته یکی از بخشهابی که با هر استان یا شهری که وارد آن میشود ارتباط برقرار میکند بخش نمایشهای خیابانی است. در هر نمایش خیابانی شاهدیم که تماشاگران زیادی از آن دیدن میکنند."
وی درباره انتخاب آثار خیابانی برای جشنوارههای مختلف افزود: "انتخاب نمایشهای خیابانی باید به صورتی باشد که با فرهنگ، استان، شهر و موضوع زبان مردم آن شهر مرتبط باشد. یکی از مشکلات ما در این جشنواره این است که قرار بود جشنواره در تبریز برگزار شود که در سنندج برگزار شد. بنابراین نیازها به صورت کامل با جغرافیا و فرهنگ مردم سنندج تنظیم نشده است."
فرهنگ تصریح کرد: "نمایش خیابانی به راحتی میتواند بدون واسطه موضوع دفاع مقدس را به آغوش مردم ببرد و با آنها ارتباط برقرار کند. در تئاتر خیابانی میتوان بدون هیچ تمهیدی موضوع دفاع مقدس را مردمی کرد. بضاعتی که نمایش خیابانی با موضوع دفاع مقدس دارد میتواند به راحتی در خدمت دفاع مقدس قرار بگیرد."
وی خاطرنشان ساخت: "در بخش چاپ کتابها در جشنوارهها در خصوص تئاتر خیابانی فعالیت خاصی صورت نگرفته، در صورتی که در بخش صحنهای و سمینارها این اتفاق افتاده و اگر توازن در این زمینه ایجاد شود مؤثر خواهد بود. در طول سال گروههای تئاتر خیابانی نیاز به پشتیبانی دارد تا در شهرهای خود اجرای مستمر داشته باشند."
مدیر اداره برنامههای تئاتر تهران نگاه جدی به نمایشهای خیابانی در بخش استمرار، تولید و حمایت را یکی از وظایف مهم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خواند.