البرز - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل البرز گفت: ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد باید در اجرای برنامه‌های پیشگیری از جرم به صورت حداکثری به کار گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرید نجف‌نیا صبح سه‌شنبه در نشست با ۲۵ نفر از مدیران سازمان‌های مردم نهاد دارای مجوز از اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در راستای سلسله جلسات مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز به منظور اجرایی شدن دستورالعمل «نحوه تعامل و مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضائیه» و «هدایت و راهبری و جذب حداکثری دیده بانان پیشگیری از وقوع جرم از طریق سامانه سجام» به دیدار وگفت‌وگو پرداخت.

وی با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در اجرای برنامه‌های پیشگیرانه تاکید کرد و با اشاره به ظرفیت دستورالعمل نحوه تعامل و مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضائیه و سامانه سجام به تبیین «سامانه مشارکت ویژه سازمان‌های مردم نهاد» و «سامانه سجام» پرداخت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز سجام و سامانه مشارکت‌ها را به عنوان پل ارتباطی مردم با دستگاه قضائی برشمرد و عنوان کرد: اقدامات انجام شده از طریق سامانه سجام در پیشگیری از وقوع جرم در خور توجه بوده است.

وی همه مدیران سمن‌ها را به مشارکت از طریق سامانه‌های مذکور به عنوان شخصیت حقوقی و همچنین عضویت در دیده‌بان دعوت کرد.

نجف‌نیا یکی از اساسی‌ترین محورهای مأموریت خود را در راستای تأکیدات سلسله مراتب اداری از رئیس قوه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و همچنین توجهات ویژه رئیس کل دادگستری استان البرز بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی برشمرد و بر آمادگی برای دریافت نظرات، انتقادات و پیشنهادات و رفع موانع همکاری‌های موجود و برطرف نمودن و مطالبه گری از سایر سازمان‌ها و نهادهای اجرایی در چارچوب اجرای برنامه‌های مردمی تاکید کرد.