بوشهر- رئیس شورای اسلامی دوراهک با بیان اینکه آب نیاز اصلی مردم است، گفت: ما در شهرستان دیر نسبت به شهرهای دیگر بدترین شرایط آبی داریم و باید ظرفیت ورودی آب دوراهک را افزایش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان دیر، اظهار داشت: ورودی شهر دوراهک که از نقاط حادثه خیز استان بوشهر است با همکاری مردم و راهداری ساماندهی و به ایمنی کامل رسیده است.

رئیس شورای اسلامی دوراهک با بیان اینکه اکثر خیابان‌های دوراهک عمر بالای ۳۰ سال دارند، افزود: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون با اعتبار سه میلیارد تومان، هشت خیابان آسفالت شده است.

وی شاهزاده محمد را مهم‌ترین نقطه گردشگری دوراهک برشمرد و بیان کرد: در سه ماه آینده مسیر دسترسی به این امامزاده زیرسازی و آسفالت می‌شود.

احمدی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما پل ارتباطی بین شهر دوراهک و جاده اتوبان است که اگر این امر محقق نشود معضل بزرگی در آینده خواهیم داشت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه علاوه بر مردم دوراهک از شهرهای کنگان و دیر نیز از منطقه گردشگری شاهزاده محمد استفاده می‌کنند نیاز است که مسئولین نسبت به تأمین برق آن اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی دوراهک تاکید کرد: در راستای ایجاد منطقه گردشگری و مذهبی، جانمایی پارک چهار هکتاری در مسیر امامزاده در آینده در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: برای ساماندهی خیابان امام حسین (ع) تاکنون ۷۰ درصد آن تملک شده که از محل اعتبارات استانی در سال جاری عملیات اجرایی آن شروع می‌شود.

احمدی، ساماندهی دره ساریزه را دغدغه اصلی مردم دانست و یادآور شد: امسال در صورت تأمین اعتبار ۲۱ میلیارد تومانی حداقل بین ۴۰ تا ۵۰ درصد دیوار حفاظتی این دره به طول سه هزار متر در دو طرف اجرا می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه سرریز جمعیت شهرهای کنگان و بنک به سمت دوراهک است در آینده شهر ما بالای ۱۲ هزار نفر جمعیت خواهد داشت و نیاز است زیرساخت‌ها و امکانات بالقوه ای ایجاد شود.

رئیس شورای اسلامی شهر دوراهک تاکید کرد: ما از مسئولین تشکر می‌کنیم اما در خصوص تأمین اعتبارات عدالت در سنوات گذشته رعایت نشده است و باید توازنی برقرار شود.

وی با بیان اینکه در توزیع اعتبارات نسبت به شهر دوراهک بی انصافی شده است، افزود: ما عملاً اسم شهر داریم اما زیرساخت‌های لازم ایجاد نشده است و ما به تعبیری روستای بزرگی هستیم.

احمدی با تاکید بر اینکه مسئولین باید اهتمام بیشتری در جهت رفع مشکلات شهری داشته باشند، ابراز کرد: مردم احساس می‌کنند با ورود دولت خدمتگزار و مجلس انقلابی مشکلات گذشته تکرار نشود.

وی گفت: سال گذشته از محل اعتبارات شورای راهبردی پتروشیمی‌ها ۲۱ میلیارد تومان سهم شهرستان دیر بوده که تنها ۵۰۰ میلیون تومان آن به دوراهک رسیده است.

رئیس شورای اسلامی شهر دوراهک با اشاره به اینکه ۱۰ سال از عمر ساختمان کتابخانه عمومی شهر می‌گذرد اما هنوز تکمیل نشده است، بیان کرد: برای مقابله با شبیخون فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی باید زیرساخت‌های فرهنگی لازم در شهر ایجاد شود.

وی افزود: با وجود پتانسیل‌های عظیمی که در پارس جنوبی وجود دارد ما نباید در شهرستان مشکل آب و قطعی‌های چند روزه داشته باشیم.

احمدی با بیان اینکه آب نیاز اصلی مردم است، عنوان کرد: ما در حوزه شهرستان دیر نسبت به شهرهای دیگر بدترین شرایط آبی داریم و باید ظرفیت ورودی آب دوراهک را افزایش دهند.

وی افزود: سالن ورزشی اختصاصی بانوان که با اعتبار دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات وزارت نفت احداث می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر دوراهک گفت: آموزشگاه پروین اعتصامی با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی با تزریق چهار میلیارد تومان اعتبار از محل وزارت نفت تکمیل خواهد شد.

وی درباره مشکلات واگذاری زمین‌های «پشته اعنا»، بیان داشت: انتظار داریم بنیاد مسکن شهرستان در زمینه صدور سند این زمین‌ها با ما همکاری کند.

طرح شهرداری بدون کاغذ در دوراهک در حال پیگیری است

شهردار دوراهک از اجرای سه مرحله طرح جمع آوری نخاله‌ها در این شهر خبر داد و گفت: در راستای تزریق روحیه امید به مردم طرح مثبت در شهر جهت آموزش شهروندی و استفاده از نظرات مردم در مدیریت شهری و اطلاع رسانی فعالیت‌ها راه اندازی شده است.

حسین محمدی افزود: نوسازی واحدهای تجاری فرسوده شهر با پرداخت تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به مالکان این واحدها در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان سطل‌های زباله تعمیر شده است، بیان کرد: کاشت گل‌های فصلی و درخت‌های مثمر از دیگر اقدامات شهرداری در ماه‌های گذشته است.

شهردار دوراهک عنوان کرد: ۱۴ هزار مترمکعب شامل هشت کوچه و خیابان آسفالت و ۵۰ هزار مترمربع زیرسازی انجام گرفته است.

وی درباره پروژه‌های در دست اجرا، گفت: نصب دوربین‌های پایش تصویری، سنگ فرش فاز دوم بلوار شهدا با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان، اجرای جاده سلامت از جمله این طرح‌ها است.

محمدی خاطرنشان کرد: ۶۰ مغازه به عنوان چشم انداز آینده شهر و شاید به عنوان یک مجتمع تجاری در ورودی شهر به صورت ترکیبی از سبک مدرن و سنتی بوشهری به صورت مشارکتی در مرحله طراحی قرار دارد.

وی ابراز کرد: احداث زمین فوتسال بانوان، پارک محله‌ای، بازارچه و تکمیل نواقص زمین بزرگ فوتبال مردان که فعلاً به دلیل مشکلات نور و رختکن بلااستفاده است نیز دنبال می‌شود.

محمدی با اشاره به تدوین برنامه ۱۵ ساله شهرداری دوراهک، تاکید کرد: طرح شهرداری بدون کاغذ به صورت الکترونیکی نیز در حال پیگیری است.

وی با اشاره به مشکلات آنتن دهی تلفن همراه در شهر دوراهک، یادآور شد: در جریان بازدید بازرسان قول راه اندازی سایت دوم تلفن همراه در نیمه دوم سال گرفته شده است.

گفتنی است قبل از این نشست خبری خبرنگاران به همراه رئیس شورا و شهردار دوراهک از برخی از پروژه‌های در دست اجرا بازدید کردند.