به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی روند ثبت جهانی ماسوله اظهار کرد: ماسوله جایگاه ویژه ای در کشور و دنیا داشته و به عنوان میراثی ماندگار از گذشتگان به شمار میرود.
وی با تاکید بر ضرورت پاسداری از این میراث گرانبها برای سپردن آن به دست آیندگان، افزود: با وجود پیگیریها و اقدامات مسئولان برای ثبت جهانی ماسوله در یونسکو، برخی از مسائل اساسی باقی مانده که باید در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود.
فکور با بیان اینکه ثبت جهانی ماسوله فرصتهای ارزشمندی برای شهرستان، استان و کشور ایجاد میکند، اضافه کرد: علاوه بر مدیریت پراکندگی کابلهای برق و مخابرات که سیما و منظر ماسوله را تحت الشعاع قرار میدهد، در خصوص تأمین روشنایی معابر این شهر تاریخی نیز هماهنگیهای لازم به عمل آمده است.
فرماندار فومن با اشاره به جمع آوری کابلهای مخابرات و بی سیم کردن تلفن در ماسوله در ۱۰ روز آینده، تصریح کرد: با توجه به لزوم ساماندهی وضعیت دفع فاضلاب در ماسوله، هماهنگیهای لازم میان دستگاههای متولی برای اجرای پروژه تصفیه خانه فاضلاب ماسوله به عنوان تعهد ایران، به یونسکو در دستور کار قرار گرفته است.
فکور در ادامه به بازدیدهای متعدد از وضعیت ماسوله، از برنامه ریزی برای ایجاد پارکینگ و مدیریت بار ترافیک در ماسوله اشاره کرد و گفت: وضعیت ساختمان نیمه کاره خانه معلم ماسوله باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.
وی افزود: در حال حاضر جمع آوری این سازه از برنامههای اولویت دار فرمانداری شهرستان فومن است و تصمیم درباره مسائل بعدی آن با هماهنگی دستگاه قضا صورت میپذیرد.
فکور با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص مدیریت فضای مزار شهدای گمنام ماسوله با رعایت تمام الزامات فنی و اقتضائات مذهبی، ادامه داد: پیگیریهای لازم در خصوص طرح اطفای حریق در ماسوله به عنوان تعهدات ایران به یونسکو انجام شده است.
فرماندار فومن همچنین اظهار کرد: پیگیری لازم برای ساماندهی اقامتگاهها و کیوسکهای بین راهی توسط اداره راهداری انجام شده است.