ساری- مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با تاکید براینکه مدارس علمیه باید به عنوان کنشگر و پیشران فرهنگی باشند، گفت: شش هزار نفر در مدارس تحت پوشش فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جواد قائمی صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه حوزه علمیه از همه متقاضیان در همه حوزه‌ها جذب و پذیرش دارد، افزود: رویکرد پذیرش در سال جاری کمی و کیفی است.

وی با اظهار اینکه در سال جاری هم شرط معدل ارتقا یافته و حداقل معدل متقاضی برای ثبت نام در مدارس علمیه ۱۴ است، افزود: سن متقاضیان نیز حداکثر تا ۴۰ سال تعیین شده است.

وی با عنوان اینکه در مقطع سطح چهارم دارای دو رشته هستیم، ادامه داد: مجموعه افرادی که تحت پوشش مدیریت هستند حدود شش هزار نفر است که در گروه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

حجت الاسلام قائمی یکی از سیاست‌های حوزه علمیه این است که حوزه از حالت فرد فرهنگی به کنشگر و پیشران فرهنگی تبدیل شود، ادامه داد: مدارس باید به عنوان کنشگر و پیشران فرهنگی باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران یادآور شد: از میان دانش آموزان اقدام به تشکیل سمن‌های مردم نهاد کردیم که در زمینه‌های مختلف کنشگری می‌کنند و دانش آموختگان در قالب سمن‌ها در طرح سالمسازی ساحل فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: گروه‌هایی داریم که به توریست حلال توجه می‌کنند و یکی از بخش‌های مغفول مانده در استان و کشور عدم توجه به پدیده طلاق است زیرا یکی از موارد و آبستن های آسیب اجتماعی این مسئله است.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به فریضه فوری و قطعی جهاد تبیین گفت: حوزه علمیه به عنوان پیشران در این فریضه گام نهاده است و کارگروه‌های فعال در حال سیاست گذاری و هدایت گروه‌ها برای تحقق این فریضه فوری هستند.

حجت الاسلام قائمی با اشاره به شعار سال جاری و تولید دانش بنیان گفت: دانش بنیانی در عین اشتغالزایی بودن مورد تاکید مقام معظم رهبری است از این رو حوزه‌های علمیه با این نگاه وارد عمل شده است.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران یکی از حوزه‌های فاخر در کشور است، گفت: به دلیل پایان نامه‌های خوب و کرسی‌های آزاد اندیشی و بهره مند بودن از پژوهشگران و اساتید برجستته در این حوزه پیشگام و پیشران هستیم و شبکه پژوهشگران میدانی در حوزه فعالیت دارند.