به گزارش خبرنگار مهر، افشین نارکی پیش از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: در سالهای گذشته این مدرسه وجود داشته و بنا به مقتضایتی تعطیل شده بود که با توجه به نیاز و علاقه مندی زندانیان، برنامههای تربیتی و تمسک به تعالیم دینی و آموزههای مذهبی که میبایست اندرز گاهی جداگانه برای آموزش قرآن و مربیان قرآنی راه اندازی شود، این اندرزگاه به عنوان مدرسه قرآنی برای علاقه مندان و تعلیم زندانیان برای مربی گری در دیگر اندرزگاههای زندانیان ایجاد شده است.
نارکی هدف از تشکیل این مدرسه قرآنی را آموزش گامبهگام و اصولی قرآن در همه رشتههای مرتبط با آن دانست و ادامه داد: همه مددجویان این مدرسه پس از گذراندن آموزشهای مستمر به عنوان مربی قرآن به سایر اندرزگاههای زندان منتقل میشوند به امید اینکه پس از مدتی همه مددجویان در مسیر قرآنی گام بردارند.
رئیس زندان یاسوج تصریح کرد: با توجه به سیاستهای سازمانی مبنی بر اولویت قرآن در همه برنامههای اجرایی زندانها و تأکید مدیر کل زندانهای استان با شناسایی مددجویان واجد شرایط و انتخاب مدرسان و مربیان قرآنی، اندرزگاه اختصاصی با گنجایش ۵۰ نفر برای راه اندازی مدرسه قرآنی در نظر گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در این اندرزگاه روزانه ۱۲ ساعت کلاس در زمینههای قرآنی و معارف اسلامی برای مددجویان برگزار میشود
رئیس زندان یاسوج گفت: یکی از نکات جالب توجه در این اندرزگاه قرآنی، انتخاب نام اتاقها با عنوان حجره است تا همه برنامهها شبیه حوزههای علمیه اجرا شود.
رئیس زندان مرکزی یاسوج گفت: در این مدرسه علاوه بر آموزش رشتههای مختلف قرآنی زندانیانی نیز وجود دارند که دو جز قرآن را حفظ نموده و برای ترغیب و تشویق دیگران با موافقت مرجع قضائی نیز امتیازات حقوقی بنا به شرایط و جرم زندانی به آنان اهدا خواهد شد.