به گزارش خبرنگار مهر، عباس طاهران پور صبح دوشنبه در نشست ستاد مقابله با مواد مخدر شهرستان میامی به میزبانی فرمانداری با بیان اینکه مواد مخدر جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد و اینطور نیست که ضرر آن تنها برای شخص مصرف کننده باشد، تاکید کرد: آموزش برای مقابله با اعتیاد در میامی مد نظر است.
وی افزود: اگر یک شخص در یک خانواده مصرف کننده مواد مخدر باشد کانون آن خانواده از هم پاشیده میشود، به دنبال آن طلاق پیش میآید و پس از آن آمار زنان بیکار افزایش مییابد، تعداد فرزندان طلاق بیشتر میشود و در آینده موجب سرافکندگی کودکان خواهد شد و به همین منوال مشکلات اجتماعی گسترش میباید.
مواد مخدر کاهش نیافته است
سرپرست فرمانداری میامی بیان کرد: با وجود شهیدانی که در راه مبارزه با مواد مخدر جان خود را از دست دادند و تلاشهایی که صورت گرفته متأسفانه آمار مصرف و فروش مواد مخدر با کاهش رو به رو نبوده و هر روز اخبار ناخوشایندی در رابطه با مصرف مواد مخدر صنعتی به گوش ما میرسد.
طاهران پور با بیان اینکه ما باید مردم را با آموزشهای لازم مقاوم کنیم و به شیوه جنگ نرم سراغ مبارزه با مواد مخدر برویم، تاکید داشت: در این دو سال که درگیر بیماری کرونا بودیم متأسفانه نتوانستیم آموزش را به نحو احسن انجام دهیم و پس از این باید پر قدرت در حوزه آموزش فعالیت خود را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه آموزش باید در بالاترین رده قرار بگیرد، ما باید مردم را از مضرات استعمال مواد مخدر و پیامدهای بعد از آنکه سرقت و سایر جرایم است آگاه کنیم، افزود: اقداماتی که در این حوزه در سطح شهرستان انجام میشود خوب است اما رضایت بخش نیست و نیاز به تلاش بیشتر داریم.
غربالگری معتادان متجاهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه هر دستگاهی وظایفی در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر دارد، امید است با اهتمام بیشتر نسبت به سالهای گذشته اقدامات موثرتری را بر اساس سیاستهای کلی نظام و قوانین موجود انجام دهیم، گفت: در بیش از چهار دهه انقلاب اقدامات خوبی صورت گرفته اما هرچه کار کنیم، باز هم به نتیجه مطلوب نرسیدهایم چراکه افراد سودجو همیشه برای کسب منافع شخصی جلوتر از ما اقدام میکنند.
جعفر معینیان با بیان اینکه معتاد متجاهر تعریف خاصی دارد و معتادی که متجاهر نیست باید در جایی که برای او تعریف شده است برای درمان مراجعه کند و معتادان برای ورود به این مرکز باید غربالگری شوند، ابراز کرد: معتادان متجاهری که در این مرکز نگهداری میشوند از سه ماه تا شش ماه مورد مراقبت قرار میگیرند و پس از آن توانمندسازی آنان انجام میشود.
وی با بیان اینکه بهزیستی استان فراخوان مراکز مردانه و زنانه توانمندسازی را منتشر کرده و سرمایه گذاران بخش خصوصی باید وارد میدان شوند، بیان کرد: طرح یاری گران زندگی پیش از کرونا استارت خورد و کارهای خوبی انجام شد اما در ایام کرونا به طور مجازی فعالیت داشت.